Ειδήσεις
Home / Προσωπα / Την υποψηφιότητά του στο ΕΒΕΘ κατέθεσε ο Γιάννης Μασούτης

Την υποψηφιότητά του στο ΕΒΕΘ κατέθεσε ο Γιάννης Μασούτης

Κάλεσμα για υψηλά ποσοστά συμμετοχής στις φετινές εκλογές του ΕΒΕΘ και δραστηριοποίηση όλου του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης απηύθυνε ο Γιάννης Μασούτης καταθέτοντας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για τις εκλογές του ΕΒΕΘ για τη διεκδίκηση της προεδρίας. Από σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ξεκινά επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές του ΕΒΕΘ που θα πραγματοποιηθούν 4 & 5 Δεκεμβρίου.

Στο συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο» του Γιάννη Μασούτη είναι έντονη η παρουσία νέων υποψήφιων σε όλα τα Τμήματα που είναι νέοι επιχειρηματίες, συνεχιστές της πορείας μεγάλων επιχειρήσεων, με μεγάλη διάθεση για δουλειά και αλλαγές, αλλά και παλιών έμπειρων και σημαντικών μελών με μεγάλη προσφορά έργου στη διάρκεια της θητείας τους. Όπως προβλέπει ο νόμος, το 1/3 των υποψήφιων συμβούλων είναι γυναίκες επιχειρηματίες.

Ο κύριος Μασούτης ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και εξέφρασε την πρόθεσή του να ισχυροποιηθεί η παρουσία και η δραστηριότητα του Επιμελητηρίου, μέσα σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας. Αυτό που τόνισε είναι ότι «ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα».

Καλή επιτυχία στο συνδυασμό του Γιάννη Μασούτη ευχήθηκε και ο Δημήτριος Α. Μπακατσέλος που είναι Πρόεδρος του Εμπορικού και Bιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από τον Δεκέμβριο του 1997.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin