Ειδήσεις
Home / Retail / Lidl: Στηρίζει το έργο της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Lidl: Στηρίζει το έργο της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Η Lidl Hellas για άλλη μια χρονιά στηρίζει το έργο της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά» διευρύνοντας τη συνεργασία της και στηρίζοντας αυτή τη φορά ένα έργο στη Θεσσαλονίκη.

Από 2 Νοεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι (βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα Lidl) αξίας 6,99, η Lidl προσφέρει 2 ευρώ στο «Σωματείο ΦΚΠΙ Ανοιχτή Αγκαλιά» για την αναμόρφωση θαλάμων της παιδοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου είναι η μεγαλύτερη της Ελλάδος, με 45 κλίνες αυτή τη στιγμή, όπου εκτελούνται περίπου 2.000 χειρουργεία ετησίως, εισάγονται πάνω από 5.000 παιδιά και εξετάζονται στα τακτικά και στα έκτακτα εξωτερικά ιατρεία πάνω από 20.000 παιδιά.

Ο τομέας της υγείας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος ΕΚΕ γι΄αυτό την τελευταία επταετία η Lidl δίνει έμφαση σε αντίστοιχες ενέργειες: στηρίζει εκστρατείες προληπτικής ιατρικής σε ακριτικές περιοχές της χώρας και προχώρησε στην ανάπλαση των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού.

 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+