Ειδήσεις
Home / Top Slider / Trikalinos: Τριπλή χρυσή διάκριση στα διεθνή βραβεία FEA 2023

Trikalinos: Τριπλή χρυσή διάκριση στα διεθνή βραβεία FEA 2023

Η εταιρία Τρικαλινός, ηγέτιδα στην παραγωγή και εμπορία Αυγοτάραχου και αλίπαστων,  έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα διεθνή βραβεία καινοτομίας, ασφάλειας τροφίμων και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών Food Experts Award’s,των FEA 2023.

Ειδικότερα, έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία “Food Brand Marketing Stand Out” για την μπράντα Trikalinos, το Gold βραβείο στην κατηγορία “Superfood” για το Trikalinos Αυγοτάραχο και το Gold βραβείο στην κατηγορία “Top Packaging Design”, για την «Αφρίνα- Ανθός Άλατος».

Τα βραβεία παρέλαβαν οι Ζαφείρης Τρικαλινός, Πρόεδρος της εταιρίας και Λίλα Κούρτη, Sales & Exports Manager. Κατά την απονομή των βραβείων ο Ζαφείρης Τρικαλινός δήλωσε: «Η Βράβευσή μας από τα Food Experts Awards, είναι μεγάλη τιμή για εμάς αλλά και αναγνώριση της επένδυσης σε έρευνα, της επιμονής και της αφοσίωσης της εταιρίας μας στην ανάδειξη του γαστρονομικού και διατροφικού πλούτου των προϊόντων μας».

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι εταιρείες που συμμετείχαν διαγωνίστηκαν σε 25 κατηγορίες, οι οποίες αναφέρονται σε σύγχρονα θέματα που απασχολούν την επιχείρηση τροφίμων και τον καταναλωτή όπως η καινοτομία, η κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων, η διατροφική αξία, η ακεραιότητα, η πελατοκεντρικότητα, η αειφορία, η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση της σπατάλης τροφίμων.

Tην τελετή παρουσίασε η Δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά ενώ εκτός από τις νικήτριες εταιρείες στην εκδήλωση παρέστησαν εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου, καθώς και πλήθος κόσμου από την 31η Detrop/HELEXPO και τους επισκέπτες της. Παράλληλα, στην τελετή απονομής των FEA έγιναν τιμητικές βραβεύσεις προσώπων και οργανισμών για την προσφορά τους στην Επιστήμη Τροφίμων.