Ειδήσεις
Home / Προσωπα / Ο Vince Gruber αναλαμβάνει Προέδρος Ευρώπης στην Mondelēz International

Ο Vince Gruber αναλαμβάνει Προέδρος Ευρώπης στην Mondelēz International

Η Mondelēz International ανακοινώνει την ανάληψη του ρόλου του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου & Προέδρου Ευρώπης από τον Vince Gruber. Mε την πολυετή και εκτενή εμπειρία του στον κλάδο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων (FMCG), ο Vince Gruber έχει την ευθύνη από τον Ιανουάριο του 2019 να διαμορφώσει και να εφαρμόσει τη στρατηγική της εταιρείας ‘Snacking Made Right’ στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η νέα στρατηγική στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν το κατάλληλο snack, την  σωστή στιγμή, φτιαγμένο με  το σωστό τρόπο.

«Το ‘Snacking Made Right’ αποτελεί ένα δυνατό στρατηγικό πλάνο που θα καθορίσει  τη δραστηριότητά μας στα επόμενα δέκα χρόνια στοχεύοντας μια σταθερή και κερδοφόρα ανάπτυξη», δηλώνει ο Vince Gruber. «Αισθάνομαι τιμή που ηγούμαι μίας τόσο εξαιρετικής ομάδας στην Ευρώπη και ανυπομονώ να δημιουργήσουμε το μέλλον στην αγορά του snack».

Η Ευρώπη συμβάλει με τον πλέον σημαντικό τρόπο στην ανάπτυξη της Mondelēz  International, καταγράφοντας περισσότερο από το ένα τρίτο των εσόδων του Ομίλου, με 10 δισεκατομμύρια δολάρια καθαρά έσοδα το 2018. Μάρκες όπως Milka, Cadbury, Toblerone, Oreo, LU, και Halls διατηρούν ηγετικές θέσεις στην αγορά όλης της Ευρώπης.

Η επαγγελματική πορεία του Vince Gruber ξεκίνησε στην Αυστρία το 1989 στην Kraft Foods (σημερινή Mondelēz  International), αποκτώντας εμπειρία μέσα από διάφορες θέσεις στο Marketing μέχρι το 2000. Στην συνέχεια, για επτά χρόνια εργάστηκε εκτός της εταιρείας και επέστρεψε ξανά το 2007 στην Kraft Foods ως Director Chocolate για τις αγορές της Γερμανίας, της Αυστρίας, και της Ελβετίας, και παρέμεινε σε αυτόν τον ρόλο έως το 2010, όποτε και ανέλαβε Πρόεδρος Δυτικής Ευρώπης. Toν Ιανουάριο του 2019 ανέλαβε το ρόλο του Executive Vice President & President Europe για την Mondelēz International στη Ζυρίχη.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin