Ειδήσεις
Home / Retail / ΑΒ: Με 6 νέα καταστήματα στη Σαλαμίνα μετά την εξαγορά της Κανάκης

ΑΒ: Με 6 νέα καταστήματα στη Σαλαμίνα μετά την εξαγορά της Κανάκης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προχωρά στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου και διευρύνει το δίκτυο των καταστημάτων της στο μεγαλύτερο νησί του Σαρωνικού. Με την υπογραφή συμφωνίας εξαγοράς της αλυσίδας σουπερμάρκετ Κανάκης επεκτείνεται με 6 νέα καταστήματα στη Σαλαμίνα.

Από τα 6 νέα καταστήματα, τα δύο βρίσκονται στη Λεωφ. Σαλαμίνας 155 & 256, με χώρους πώλησης 2.968 τ.μ. και 985 τ.μ. αντίστοιχα, ενώ το πρώτο κατάστημα διαθέτει πάρκινγκ 125 θέσεων. Το τρίτο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Υπαπαντής 1 – Αμπελάκια με χώρο πώλησης 1.250 τ.μ. και διαθέσιμο πάρκινγκ 45 θέσεων. Στην οδό Αγγ. Σικελιανού και Μυτιλήνης – Αιάντειο βρίσκεται το τέταρτο κατάστημα με συνολικά σημεία πώλησης 2.237 τ.μ. και πάρκινγκ 170 θέσεων. Το πέμπτο κατάστημα με 1.126 χώρο πώλησης και πάρκινγκ 45 θέσεων βρίσκεται επί της Ακτής Σαλαμινομάχων 42 – Παλούκια. Το έκτο και τελευταίο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει  1.380 τ.μ. χώρο πώλησης και πάρκινγκ 30 θέσεων και βρίσκεται στη Λεωφ. Φανερωμένης 61.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΑΒ Βασιλόπουλος καλωσορίζει τους 237 εργαζόμενους των νέων καταστημάτων της στην «ΑΒητική» οικογένεια και υπόσχεται όλοι μαζί να προσφέρουν στους πελάτες του νησιού μία πλούσια και ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία σε τιμές για κάθε πορτοφόλι.