Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέα καμπάνια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ

Νέα καμπάνια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ

Η νέα μεγάλη digital καμπάνια της ΔΩΔΩΝΗ για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό βρίσκεται ήδη στον αέρα και προσκαλεί το κοινό να ταξιδέψει στη μαγευτική Ήπειρο μέσα από μία αγαπημένη κλασική γεύση, τη γεύση από ΔΩΔΩΝΗ.

Με κυριάρχους πρωταγωνιστές τη γεύση, την παράδοση, την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητα, στη νέα καμπάνια της ΔΩΔΩΝΗ το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό είναι τόσο νόστιμο που η γεύση του σε ταξιδεύει στην πανέμορφη Ήπειρο καθώς μία κουταλιά αρκεί για να επισκεφτεί κάποιος τα πράσινα βοσκοτόπια της, τους φιλόξενους ανθρώπους της, την γοητεία της και τις απρόσμενες ομορφιές της. .

Στο ειδικό microsite www.gefsiapododoni.gr οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά της Ηπείρου και να πάρουν μέρος στον πιο γευστικό  διαγωνισμό, επιλέγοντας τον προορισμό που επιθυμούν για να απολαύσουν το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό στον τόπο του, μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Διαθέτοντας υψηλή θρεπτική αξία, το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση του και την κρεμώδη υφή του, καθώς παράγεται στην Ήπειρο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας εξαιρετικής ποιότητας, που η εταιρεία συλλέγει καθημερινά από 514 χωριά και περισσότερους από 5.500 μεγάλους και μικρούς παράγωγους κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου.

Αυτή η ξεχωριστή γεύση, η γεύση από ΔΩΔΩΝΗ, είναι ο λόγος που το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό έχει κερδίσει κορυφαία θέση στο τραπέζι των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τη νέα digital καμπάνια επιμελήθηκε και υλοποίησε η ΜcCANN Athens με τη συμμετοχή των disciplines MRM//McCANN & Momentum.