Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η HELL ENERGY κερδίζει διεθνές βραβείο  

Η HELL ENERGY κερδίζει διεθνές βραβείο  

Κάθε χρόνο από το 2006, το κορυφαίο Βρετανικό επιχειρηματικό περιοδικό ACQ5 βραβεύει εξαιρετικές επιχειρήσεις, οργανισμούς, στελέχη και ιδιώτες από όλο τον κόσμο με βάση την ψηφοφορία των αναγνωστών. Το 2018 η HELL ENERGY έλαβε αυτό το βραβείο κύρους, αφού ψηφίστηκε η καλύτερη βιομηχανική εταιρεία στην Ευρώπη.

Κάθε χρόνο το περιοδικό ACQ5 διεξάγει έρευνα στους σχεδόν 200.000 αναγνώστες του, των οποίων οι ψήφοι αναδεικνύουν τους τελικούς νικητές των Παγκόσμιων Βραβείων ACQ. Φέτος καταγράφηκε ρεκόρ στις ψήφους, αφού καταχωρήθηκαν συνολικά  98.621 ψήφοι, ένας αριθμός που δεν έχει σημειωθεί  ποτέ ξανά στην ιστορία του περιοδικού. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν διάφορα στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι σε κορυφαίες εταιρείες, και όχι από μια μικρή κριτική επιτροπή, γεγονός που καθιστά την αναγνώριση ακόμη πιο σημαντική.

«Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε με τις πιο επιδραστικές και τολμηρές εταιρείες και μοιραζόμαστε τα μηνύματά τους με τους αναγνώστες μας. Ένας από τους στόχους των  βραβείων μας είναι να γνωρίσουμε στο κοινό τους ηγέτες αυτού του τομέα, τις καλύτερες εταιρείες και τους οργανισμούς των οποίων το παράδειγμα μπορεί να λειτουργήσει ως αναφορά στον ιδιωτικό τομέα. Φέτος, βραβεύσαμε εταιρείες που αντιπροσωπεύουν κάθε σημαντική αγορά στον κόσμο.», δήλωσε ο Jake Robson, εκδότης της ομάδας ACQ5.

Το 2018, οι αναγνώστες του ACQ5 ψήφισαν την Ουγγρική HELL ENERGY ως την βιομηχανική εταιρεία της χρονιάς στην Ευρώπη στην κατηγορία των εταιρειών με έσοδα άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι σήμερα καμία Ουγγρική εταιρεία δεν είχε καταφέρει να κερδίσει σε αυτή την κατηγορία και μόνο τέσσερις Ουγγρικές εταιρείες έχουν κερδίσει βραβείο συνολικά, στην οικονομική και νομική κατηγορία. Αυτό το σημαντικό βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία  χάρη στο εργοστάσιο του ομίλου: το εργοστάσιο της HELL ENERGY στο Σίκσο, το οποίο είναι από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της Ευρώπης.

Λίγο μετά την έναρξη της παραγωγής το 2012, το εργοστάσιο επιλέχθηκε ως ένα από τα κορυφαία 3 εργοστάσια στην Ευρώπη από τα Βραβεία Στρατηγικής Βιομηχανίας και από τότε η ανάπτυξη δεν έχει σταματήσει. Εκτός από την αρχική γραμμή παραγωγής κουτιών αλουμινίου, προστέθηκαν επιπλέον δύο, ακόμα μεγαλύτερες εργοστασιακές γραμμές, ενσωματώνοντας την τεχνολογία εξαιρετικών Γερμανών κατασκευαστών (Krones, KHS). Η τελευταία γραμμή γεμίσματος των αλουμινένιων κουτιών που κατασκευάστηκε το 2018 είναι μια από τις πιο σύγχρονες στον κόσμο στον τομέα της υγιεινής και της τεχνολογίας γεμίσματος, ενώ σε ταχύτητα είναι μία από τις ταχύτερες γραμμές γεμίσματος στην Κεντρική Ευρώπη, με δυναμικότητα 120.000 μεταλλικά δοχεία την ώρα, γεγονός που επέκτεινε τη συνολική ημερήσια δυναμικότητα της μονάδας σε 4,5 εκατομμύρια κουτιά. Το 2013, στην δυναμικότητα προστέθηκε και η παραγωγή φιαλών PET, η οποία καλύπτει τη παραγωγή του έτερου brand ποτού της εταιρείας, την XIXO.

Ο στόχος της ομάδας της εταιρείας είναι η αποτελεσματικότητα και η εξαιρετική ποιότητα, γεγονός που σημαίνει ότι η μονάδα της HELL ENERGY στο Σίκσο συνεχίζει να αναπτύσσεται: φέτος θα προσθέσει μια αυτοματοποιημένη αποθήκη ικανή να αποθηκεύσει 32.000 παλέτες, πλήρως αυτοματοποιημένη, με αποθήκευση και ανάκτηση επιλεγμένων προϊόντων χωρίς κανένα άγγιγμα από ανθρώπινο χέρι. Η αποθήκη με ύψος άνω των 30 μέτρων συνδέεται με 10 σταθμούς σύνδεσης, όπου οι παλέτες που επιλέγονται από το σύστημα αποστολής τοποθετούνται σε φορτηγά.