Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Back Τo School ενέργεια από την Chiquita σε συνεργασία με Σκλαβενίτη

Back Τo School ενέργεια από την Chiquita σε συνεργασία με Σκλαβενίτη

Η νέα σχολική χρονιά στην Ελλάδα μόλις ξεκίνησε και παράλληλα άρχισε και ο «αγώνας» των γονιών να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα νόστιμο και ιδιαίτερα θρεπτικό σνακ, που τα παιδιά μπορούν εύκολα να πάρουν μαζί τους και να απολαύσουν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

H Chiquita θέλοντας να υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή και να συμβάλει στην προώθηση του υγιεινού τρόπου διατροφής κατά τη διάρκεια των σχολικών μαθημάτων προχωρά στην υλοποίηση της ενέργειας Back Τo School μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο σε συνεργασία με τα σουπερμαρκετ Σκλαβενίτης. 

Οι καταναλωτές θα μπορούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας να συνδυάσουν την αγορά μπανανών Chiquita (βάρους μεταξύ 1,2-1,4 κιλών) με την απόκτηση μιας branded σχολικής κασετίνας με τα εμβληματικά και έντονα χρώματα της Chiquita.

Η ενέργεια θα «τρέξει» σε επιλεγμένα καταστήματα των σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης σε όλη την Ελλάδα κατά τα τριήμερα 20-22 και 27-29 Σεπτεμβρίου.  Οι μπανάνες είναι από τα πιο δημοφιλή φρούτα παγκοσμίως και μπορούν να καταναλωθούν καθημερινά από τα παιδιά όλων των ηλικιών. Αποτελούν φυσική πηγή ενέργειας που βοηθούν τα παιδιά να παραμείνουν συγκεντρωμένα όσο βρίσκονται στο σχολείο. Τι καλύτερο λοιπόν από μια μπανάνα Chiquita;

Και ειδικά όταν συνοδεύεται και από ένα δώρο που θα συντροφεύει τους μικρούς λάτρεις της μπανάνας στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Αναζητήστε λοιπόν τα ειδικά stand ή τα ράφια με τις μπανάνες Chiquita, αγοράστε τις δικές σας και προσφέρετε μια διασκεδαστική έκπληξη στα παιδιά σας.