Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η δεξιοτεχνία του World Class Fine Drinking

Η δεξιοτεχνία του World Class Fine Drinking

Το World Class Fine Drinking διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα και φέρνει ένα concept νέο και πολύ ιδιαίτερο.  Φέτος ο παγκόσμιος θεσμός μύησης στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού ακολουθεί έναν διαφορετικό δρόμο και παρουσιάζει μια νέα θεματική…

…ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα ταξίδι στον κόσμο του Craftsmanship!

Οι καλεσμένοι του World Class Fine Drinking θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία θα τους ταξιδέψει στον κόσμο της δεξιοτεχνίας. Θα περιπλανηθούν στην αριστοτεχνία ενός δημιουργού, στο ταλέντο ενός καλλιτέχνη, σε αποστάγματα παγκόσμιας κλάσης και σε προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, έχοντας την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον μοναδικό κόσμο της δεξιοτεχνίας.

Premium spirits με πλούσια ιστορία και κληρονομιά, από εκλεκτές πρώτες ύλες και ξεχωριστές διαδικασίες απόσταξης εμπνέουν κλασσικά και πρωτότυπα serves και μυούν για μια ακόμη χρονιά την Αθηναϊκή σκηνή στην υψηλή τέχνη του καλού ποτού. Υλικά επιλεγμένα με προσοχή και εκλεπτυσμένες γεύσεις θα εξυψώσουν τα premium spirits και signature cocktails, και θα συναντήσουν δημιουργούς, όχι μόνο από τον κόσμο του καλού ποτού, αλλά και από τον καλλιτεχνικό κόσμο, που ξεχωρίζουν στο είδος τους ενισχύοντας την συνολική εμπειρία και την απόλαυση όλων των αισθήσεων.

Για τρεις ημέρες, 7 έως 9 Ιουνίου, η παγκόσμια πλατφόρμα bartending παγκοσμίως θα επισκεφτεί έναν ιδιαίτερο χώρο, ανεκμετάλλευτο και μυστικό, το νεοκλασικό κτίριο που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας 23. Το World Class είναι έτοιμο να παρουσιάσει και πάλι το εντυπωσιακότερο pop-up hub, το οποίο θα φιλοξενήσει 7 φαντασμαγορικά popup bars με ξεχωριστές εμπειρίες και πρωταγωνιστές τα premium spirits. Δεξιοτέχνες από κάθε δημιουργική γωνιά θα βρουν το ιδανικό τους ταίρι σε ένα από τα reserve brands της Diageo: τζιν Tanqueray No. Ten, ρούμι Zacapa Solera 23, τεκίλα Don Julio, το πολυτελές whisky blend Johnnie Walker Gold Label Reserve, ultra-premium vodka CIROC και τα δύο single malt ουίσκι Cardhu & Talisker. Σχεδιαστές, artists, chefs και city strollers θα καταλάβουν κάθε γωνιά και είναι έτοιμοι να μοιραστούν την τέχνη τους και να αναδείξουν την μοναδικότητά τους.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του Craftsmanship σε μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης που θα συνεχιστεί με ειδικά μενού και special happenings σε 40 κορυφαία bar της πόλης μέχρι τις 21 Ιουνίου.