Ειδήσεις
Home / Οικονομια / Η έκθεση SECUREXPO αναδεικνύει σύγχρονα συστήματα ασφάλειας

Η έκθεση SECUREXPO αναδεικνύει σύγχρονα συστήματα ασφάλειας

Η έκθεση SECUREXPO θα ανοίξει τις πύλες της από 18 έως 20 Μαΐου στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η SECUREXPO είναι η μοναδική εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη έκθεση στην Ελλάδα και  αποτελεί το κορυφαίο επαγγελματικό γεγονός για τον κλάδο των τεχνολογιών της ασφάλειας.

Χάρη στην συμμετοχή των μεγαλύτερων & σημαντικότερων επιχειρήσεων έχει καταξιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις των Βαλκανίων.

Στην SECUREXPO θα παρουσιαστούν σε 8.000 τ.μ. περισσότερα από 900 Brands ελληνικών και διεθνών οίκων, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο «κυκλοφορεί» στους τομείς:

  • Συστημάτων Ασφάλειας ● Τεχνολογιών Ασφάλειας ● Κτιριακού & Οικιακού Αυτοματισμού – Smart Home ● Συστημάτων Επικοινωνίας & Δικτύωσης

Η SECUREXPO απευθύνεται σε επαγγελματίες επισκέπτες : Τεχνικούς, Εγκαταστάτες, Μηχανικούς, Υπεύθυνους Ασφαλείας επιχειρήσεων & οργανισμών, Αρχές Ασφαλείας καθώς και σε κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες & καινοτόμες λύσεις ασφάλειας για την επιχείρηση του.

Παράλληλα με την SECUREXPO θα λειτουργήσει και η DRONE EXPO η οποία θα παρουσιάσει αεροσκάφη, υπηρεσίες, λογισμικό για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών εφαρμογών όπως:

Δημόσια Ασφάλεια, Έλεγχος & Επιτήρηση, Έρευνα & Διάσωση, Χαρτογράφηση & Τοπογραφία, Επιθεωρήσεις, Κατασκευές, Κρίσιμες Υποδομές.