Ειδήσεις
Home / Retail / Τα ΟΚ! Anytime Markets δίνουν «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας»

Τα ΟΚ! Anytime Markets δίνουν «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας»

Τα OΚ! Anytime Markets τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας ομορφαίνοντας γειτονιές μέσα από τη δράση «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας». Φέτος εξελίσσουν την ενέργεια αυτή χρωματίζοντας για πρώτη φορά χώρους ενός δημόσιου κέντρου υγείας, με τη βοήθεια της Urban Act.

Με την νέα σειρά ενεργειών «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας», τα OΚ! Anytime Markets σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες της Urban Act ξεκίνησαν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των τοιχογραφιών στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μεταμορφώνοντας με μοναδικό τρόπο την Μαιευτική Κλινική και το νεοσύστατο τμήμα Νεογνών, με κύριο προσανατολισμό τον μητρικό θηλασμό.

Την ημέρα ολοκλήρωσης του έργου, τη δική της πινελιά στο έργο έβαλε και η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη με την πρωτοβουλία των OK! Markets Anytime. Ως μητέρα γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε έναν ζεστό χώρο όταν φέρνεις το μωρό σου στον κόσμο ενώ, και ως ασθενής το πόσο βοηθάει την ψυχολογία σου το περιποιημένο περιβάλλον.  Όλοι μας άλλωστε έχουμε ανάγκη για έναν πιο όμορφο κόσμο γύρω μας και ελπίζω η σημερινή μέρα να είναι μόνο η αρχή για ακόμα περισσότερες παρόμοιες δράσεις στο χώρο της Υγείας και όχι μόνο»

Τα ΟΚ! Anytime Markets επενδύουν συστηματικά σε δράσεις Ε.Κ.Ε που στόχο έχουν να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες της Αττικής ομορφαίνοντας δημόσια κτήρια, ενώ επεκτείνουν τις δράσεις αυτές και σε κτήρια του χώρου της υγείας. Η υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets, κα. Μαρία Αρτίκη δήλωσε: «Η δράση «Χρώμα στον Χώρο της Υγείας» πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης και αποτελεί εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας δράσης «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Φαίη που βρίσκεται σήμερα εδώ μαζί μας στηρίζοντας την πρωτοβουλία μας  καθώς και την ομάδα της Urban Act που με τη δημιουργικότητά της υλοποιούμε με επιτυχία την αισθητική αναβάθμιση χώρων που το είχαν ανάγκη».

Εκ μέρους της διοίκησης του Τζανείου Νοσοκομείου, η κα Μαρία Αρβανίτη, Διοικήτρια του Νοσοκομείου, δήλωσε «Χαιρετίζω με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία και δράση των OK Anytime Markets και δηλώνω εκ μέρους του ΔΣ ότι τέτοιες δράσεις αποτελούν για το χώρο της υγείας αισιόδοξα μηνύματα μιας δημιουργικής με κοινωνικό χαρακτήρα συνεργασίας.  Γι’αυτό και έτυχε της αποδοχής του ΔΣ του Νοσοκομείου μας.  Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να εγκαινιάσουμε μια σύγχρονη Μονάδα Νεογνών Β΄ επιπέδου πλήρως ιατροτεχνολογικά εξοπλισμένη με εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, στην οποία το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα θα οφείλεται στην συγκεκριμένη παρέμβαση των OK Anytime Markets μέσω της ομάδας Urban Act.»