Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Βιολογικό Χωριό: Γιορτάζει 14 χρόνια και χαρίζει πόντους για 14 μέρες

Βιολογικό Χωριό: Γιορτάζει 14 χρόνια και χαρίζει πόντους για 14 μέρες

Το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας, γιορτάζει τα 14 χρόνια λειτουργίας του και προσφέρει μοναδικά προνόμια σε όλους. Οι καταναλωτές, μπορούν να κερδίσουν διπλούς πόντους από τις αγορές τους στην κάρτα πιστότητας Green Card στα 26 καταστήματα του Δικτύου, από τις 7 έως και τις 19 Νοεμβρίου.

Το 1ο κατάστημα «Βιολογικό Χωριό» άνοιξε τις πόρτες του το 2008 στη Βούλα, συστήνοντας και διαθέτοντας στο ευρύ κοινό από την πρώτη στιγμή -μέχρι και σήμερα- αμέτρητες επιλογές σε πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη. Πλέον, 14 χρόνια μετά, όλοι μπορούν να βρουν ανά πάσα στιγμή όσα χρειάζονται για έναν πιο υγιεινό και βιολογικό τρόπο ζωής. Από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα πρωινού, γαλακτοκομικά, vegan, gluten free, keto, detox, προϊόντα διεθνούς κουζίνας, μέχρι και είδη παντοπωλείου, snacks, παιδικά και βρεφικά είδη, συμπληρώματα διατροφής, κάβα, καλλυντικά και είδη οικιακής χρήσης φιλικά προς το περιβάλλον. Παράλληλα, στο κατάστημα λειτουργεί και κρεοπωλείο με φρέσκα βιολογικά κρέατα ελληνικής παραγωγής.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το Βιολογικό Χωριό όλα αυτά τα χρόνια παραμένει πιστό στο πλάνο ανάπτυξής του με συνεχείς επενδύσεις, δημιουργώντας ένα ευρύ Δίκτυο 26 καταστημάτων σε Αττική, Πάτρα και Λάρισα, ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop και τη δική του σειρά ιδιωτικής ετικέτας (private label) βιολογικών προϊόντων, τα “Green Village”, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στη διατροφή. Ταυτόχρονα, στην περιοχή του Ρέντη λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο Logistic Centre με νέα συστήματα και αυτοματισμούς που εκτείνεται σε 3.000 τ.μ.

Τέλος, στόχος της εταιρείας είναι να εξελίσσεται διαρκώς σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της, αλλά και να έρχεται όλο πιο κοντά στους καταναλωτές που εμπιστεύονται το Δίκτυό της για τις αγορές τους, ώστε να έχουν πάντα δίπλα τους, το δικό τους Βιολογικό Χωριό. Με αυτόν τον τρόπο, μεταφέρει τη μοναδική αγοραστική εμπειρία ως συνώνυμο της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης και της ποικιλίας των προϊόντων που φέρνει στα ράφια της. Εξασφαλίστε τη δική σας loyalty Green κάρτα και απολαύστε 14 μέρες γιορτής στο κοντινότερό σας Βιολογικό Χωριό.