Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / H νέα διαφήμιση με τίτλο «ΚΙΧΙ η ψυχή της alfa» βρίσκεται στον αέρα

H νέα διαφήμιση με τίτλο «ΚΙΧΙ η ψυχή της alfa» βρίσκεται στον αέρα

Η alfa μέσα από τη νέα διαφήμισή της με τίτλο «ΚΙΧΙ η ψυχή της alfa» κάνει τη διαφορά καθώς πρωταγωνίστριες γίνονται οι ίδιες οι γυναίκες που φτιάχνουν στην alfa κάθε μέρα με τα χέρια τους την μοναδική αυθεντική Kιχί, την πίτα που έχει κάνει την Κοζάνη αλλά και την alfa ξακουστή σε όλο τον κόσμο.

Σε μια ντοκυμαντερίστικη αισθητική βλέπουμε τις κυρίες της alfa με «Κ» κεφαλαίο και τη μεγάλη καρδιά, να μας «ανοίγουν» την ψυχή τους. Τις παρακολουθούμε από το πρωί που ξεκινάνε τη μέρα τους στο σπίτι μέχρι που φτάνουν στο «δεύτερο» σπίτι τους όπως χαρακτηρίζουν το εργοστάσιο της alfa, για να φτιάξουν και να τυλίξουν το Κιχί, τη Νο1 πίτα στην Ελλάδα.

Η alfa με τη νέα της διαφημιστική ταινία πραγματοποιεί κι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη διαφήμιση, που συνήθως αναζητά μαγικούς και ατμοσφαιρικούς χώρους, ρίχνοντας τα φώτα εκεί που χτυπάει η καρδιά της εταιρίας κάθε μέρα, στην παραγωγή! Στη μεγάλη «κουζίνα» της alfa, εκεί που το αλεύρι με το νερό γίνονται ζυμάρι και φύλλο για να καλοδεχτούν και να «διπλώσουν» μέσα τους εξαιρετικά αυθεντικά προϊόντα της Ελλάδας.

Σε μια εποχή που η γυναικεία ενδυνάμωση είναι προτεραιότητα, η διαφήμιση της alfa για το Κιχί επιβεβαιώνει ότι οι γυναίκες δημιουργούν, παραδίδουν την παράδοση στο σήμερα, δίνουν ζωή και ταυτότητα σε ό,τι κάνουν. «Πατάνε στα πόδια» τους χάρη στα χέρια, το μυαλό τους και πάνω από όλα την ψυχή τους. Κι όπως λένε και οι πρωταγωνίστριες στη νέα ταινία της alfa: «Όλοι αγαπάμε το κιχί γιατί το φτιάχνουμε με τα χέρια μας και το τρώμε με την ψυχή μας.»

Η alfa ευχαριστεί από καρδιάς για τη συμμετοχή τους τις εργαζόμενές της που παίρνουν μέρος στη διαφήμιση: Παναγιώτα Αντωνοπούλου, Παρασκευή Γκανάτσιου, Θωμαϊς Γκαντόνα, Γλύκα Γκέκα, Θεοδώρα Γκίτε, Ελένη Δούκα, Αναστασία Καρασαβίδου, Βασιλική Κιβρόγλου, Αναστασία Κοντού, Μαρία Παρθένα Νικολάου, Ελένη Παπαδημητρίου, Ευθυμία Τσαγκαδούρα .

Την διαφημιστική καμπάνια επιμελείται η Solid Havas, με σκηνοθέτιδα την Δήμητρα Μπαμπαδήμα και εταιρία παραγωγής την Feelme Films.