Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Ούζο Βαρβαγιάννη στην Αμοργό για την «Εβδομάδα Γαστρονομίας»

Το Ούζο Βαρβαγιάννη στην Αμοργό για την «Εβδομάδα Γαστρονομίας»

Η αγαπημένη και γνώριμη γεύση του Oύζου Βαρβαγιάννη συνόδευσε την «Εβδομάδα Γαστρονομίας Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά κατάδυσης, Authentic Big Blue στην Αμοργό με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Ειδικότερα, στις εκδηλώσεις που πλαισίωσαν την «Εβδομάδα Γαστρονομίας Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων» το ούζο Βαρβαγιάννη, ως χορηγός, αποτέλεσε το ιδανικότερο ποτό που συνόδευσε όλες τις παραδοσιακές κυκλαδίτικες γεύσεις, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία Βαρβαγιάννης έδωσε στο διεθνές γεγονός, που αναδεικνύει την Αμοργό ως αθλητικό και γαστρονομικό προορισμό, αυθεντικά ελληνική γεύση εντυπωσιάζοντας όσους γνώρισαν από κοντά τη διοργάνωση του Authentic Big Blue. Παράλληλα με τις γαστρονομικές εκδηλώσεις, η διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά κατάδυσης, ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο, που ήρθαν σε επαφή με την ομορφιά και την αυθεντικότητα του νησιού.

Η εταιρεία Βαρβαγιάννης, που από το 1860 προσφέρει άρωμα Ελλάδας μέσα από τα προϊόντα της, δε θα μπορούσε να απέχει από μία διοργάνωση που, μεταξύ άλλων, προωθεί την ελληνική κουλτούρα και την αυθεντική γαστρονομία.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin