Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Fish from Greece της ΕΛ.Ο.Π.Υ παρουσιάζεται στους επαγγελματίες ιχθυεμπόρους, στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Το Fish from Greece της ΕΛ.Ο.Π.Υ παρουσιάζεται στους επαγγελματίες ιχθυεμπόρους, στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Η συλλογική εθνική ταυτότητα FISH FROM GREECE, που χαρακτηρίζει όλα τα ψάρια που μεγαλώνουν στα ιχθυοτροφεία των μελών της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.) και έχουν πιστοποιηθεί με βάση το ομώνυμο Πρότυπο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ, για πρώτη φορά, στο ιδιαίτερης σημασίας κοινό-στόχος – εμπόρους χονδρικής και λιανικής καθώς και ιχθυοπώλες στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Το φορτηγάκι-καντίνα FISH FROM GREECE, απέναντι ακριβώς από την Αίθουσα Δημοπρασιών της Ιχθυόσκαλας, περίμενε τους εμπόρους,  για να τους προσφέρει λαχταριστά πιάτα με πρωταγωνιστές την τσιπούρα, το λαβράκι, το φαγκρί και τον κρανιό παραγωγής εταιρειών-μελών της ΕΛ.Ο.Π.Υ., ενώ ενημερώνονταν, από την ειδικά εκπαιδευμένη προωθητική ομάδα, σχετικά με την ταυτότητα FISH FROM GREECE, τη σημασία και τους στόχους της δημιουργίας της.

Η ταυτότητα FISH FROM GREECE πρακτικά θα εφαρμοστεί στο ταμπελάκι που, σταδιακά, θα φέρουν όλα τα προϊόντα των μονάδων, που έχουν λάβει την πιστοποίηση βάσει του Πρότυπου Ιδιωτικού Σχήματος Πιστοποίησης Fish from Greece, και εγγυάται τη φρεσκάδα, τη διατροφική αξία και τη γεύση τους, αλλά και τη διαφάνεια που διέπει τη λειτουργία της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας και της κάθε εταιρείας-μέλους ξεχωριστά.

Η εκδήλωση στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα υλοποιήσει η ΕΛ.Ο.Π.Υ. στο πλαίσιο του μακροχρόνιου προγράμματος μάρκετινγκ και επικοινωνίας που έχει εκπονήσει, για την Ελλάδα, αλλά και για άλλες χώρες όπου εξάγουν οι εταιρείες-μέλη της.

 

Σχετικά με την  Ελληνική οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.)

Υποστηρίζοντας ενεργά την αειφόρο ανάπτυξη των Μελών της, η µη κερδοσκοπική Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας ιδρύθηκε το 2016 και αποτελείται σήµερα από 21 Μέλη, με µονάδες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Αντιπροσωπεύοντας περίπου 80% της ελληνικής υδατοκαλλιέργειας, η ΕΛΟΠΥ αυτοχρηµατοδοτείται µέσω απλού µηχανισµού εισφορών και προσφορών των Μελών της, στα οποία παρέχει πολλαπλά οφέλη όσον αφορά στη συνεργασία, την υποστήριξη, την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την πρόοδο, την επίλυση προβληµάτων, την επικοινωνία µε τις αρχές και άλλα. Αποστολή της EΛΟΠΥ είναι η εδραίωση της ελληνικής ταυτότητας και η ανάδειξη των αξιοσηµείωτων χαρακτηριστικών και του ανταγωνιστικού πλεονεκτήµατος των φρέσκων ελληνικών ψαριών, που αναπτύσσονται µε φροντίδα, εµπειρία και τεχνογνωσία στα ιχθυοτροφεία των Μελών, στην πεντακάθαρη ελληνική θάλασσα, σύµφωνα µε τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin