Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Πρώτο βραβείο στη συσκευασία του Entelechia® Extra Virgin Olive Oil, στα ΕΒΓΕ 2022

Πρώτο βραβείο στη συσκευασία του Entelechia® Extra Virgin Olive Oil, στα ΕΒΓΕ 2022

Η μελέτη της συσκευασίας του ελαιόλαδου Entelechia® Extra Virgin Olive Oil απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ελαιόλαδου, στα Ελληνικά Βραβεία Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας 2022, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Φέτος οι κριτικές επιτροπές των ΕΒΓΕ, εξέτασαν και αξιολόγησαν συνολικά περίπου 1333 έργα, τα οποία προέρχονται από 350 διαφορετικούς δημιουργούς και γραφεία.

Η διάκριση έρχεται αυτή για να προστεθεί σε μια μεγάλη σειρά βραβείων που το ελαιόλαδο Entelechia® έχει αποσπάσει τόσο για την υψηλή του ποιότητα όσο και για τη συσκευασία του, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποδεικνύοντας το πάθος μας για την ποιότητα και την ιδιαιτερότητα στη γεύση.

Η εταιρία Paschalas Olive Oil δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια ελαιόδεντρων και τη δημιουργία προϊόντων που σχετίζονται με την ελιά. Έμπνευση για το σύμβολο του λογοτύπου της εταιρίας αποτέλεσε το χτένι που χρησιμοποιείται για τη συγκομιδή των καρπών της ελιάς και υποδηλώνει την προσωπική φροντίδα που υπάρχει από την πρώτη στιγμή της παραγωγής του.

Το σύμβολο αυτό έχει όμως, σημειολογικά, διττή έννοια, καθώς, προσομοιάζει με στέμμα. Συμβολίζει έτσι συνειρμικά την εξαιρετική ποιότητα του ελαιόλαδου, που είναι αποτέλεσμα ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής του, από το μάζεμα της ελιάς, έως και την κατανάλωσή του.

Το Entelechia® κυκλοφορεί σε φιάλες των 100ml, 250ml & 500ml

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter