Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / ΟΠΤΙΜΑ: Συνεργασία Kerrygold με Δημήτρη Σκαρμούτσο

ΟΠΤΙΜΑ: Συνεργασία Kerrygold με Δημήτρη Σκαρμούτσο

Όταν μια καταξιωμένη μάρκα σαν το Kerrygold, συναντά έναν αναγνωρισμένο chef όπως τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, το αποτέλεσμα αναμένεται, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από την εταιρεία ΟΠΤΙΜΑ, η οποία ανακοινώνει την συνεργασία με τον δημοφιλή chef, για όλη την γκάμα Kerrygold.

Όπως αναφέρεται, ο φημισμένος chef, έρχεται να ταράξει τα νερά και να αναδείξει πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε απλά και γρήγορα πιάτα σε κυρίως γεύματα, με πλούσια γεύση και λίγα υλικά, χρησιμοποιώντας φυσικά αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα Kerrygold.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική διαφημιστική εκστρατεία για το Kerrygold Regato, ενώ παράλληλα μέσα από μια πλούσια σειρά ενεργειών σε διαδικτυακά και έντυπα μέσα, θα μοιραστεί με το κοινό συμβουλές  για την ιδανική χρήση των προϊόντων Kerrygold, μαζί με τις πολύτιμες γνώσεις του πάνω στη μαγειρική και το καλό φαγητό.

Η Kerrygold, με τα τυροκομικά προϊόντα της και το αγνό βούτυρο από «grass-fed» αγελάδες (αγελάδες ελευθέρας βοσκής για τουλάχιστον 300 μέρες το χρόνο),  έχει από το 1979 εγκατασταθεί στα νοικοκυριά των καταναλωτών και αποτυπωθεί στις συνειδήσεις τους, ως το γνήσιο αυθεντικό regato και  κίτρινο σκληρό τυρί που προσφέρει ποιοτικές και απολαυστικές λύσεις σε τεράστια ποικιλία συνταγών.  Το γεγονός αυτό ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του Δημήτρη Σκαρμούτσου, που με τόσα χρόνια εμπειρίας στη μαγειρική, έχει βρει τον τρόπο να κάνει απλή, κατανοητή και κυρίως γευστική  την εκτέλεση ακόμη και των πιο πολύπλοκων συνταγών.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προϊόντα της οικογένειας Kerrygold εισάγονται στην Ελλάδα από την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται πολλά brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Dirollo, Adoro, Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, Ταλαγάνι κ.ά. 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin