Ειδήσεις
Home / Προσωπα / O Ιωάννης Σελαλμαζίδης αποχωρεί μετά από 25 χρόνια από την Praktiker Hellas

O Ιωάννης Σελαλμαζίδης αποχωρεί μετά από 25 χρόνια από την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas, το Νo. 1 Δίκτυο DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι ο κ. Ιωάννης Σελαλμαζίδης, μετά από την 25ετή επιτυχημένη του πορεία στην ηγεσία της Praktiker Hellas, στις αρχές Ιανουαρίου του 2021 αποχωρεί από τη θέση του CEO της εταιρίας λόγω συνταξιοδότησης, παραμένοντας στο ΔΣ της εταιρίας.

Τον κ. Σελαλμαζίδη, διαδέχεται ο κ. Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος διαθέτει μακρά εμπειρία – τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο ηλεκτρονικό λιανεμπόριο, έχοντας εργαστεί σε υψηλόβαθμες θέσεις στις εταιρίες Πλαίσιο και Κωτσόβολος, ενώ μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του Chief Commercial Officer στην Κωτσόβολος – Dixons South East Europe Α.Ε.Β.Ε.

Η Εταιρία ευχαριστεί θερμά τον κ. Σελαλμαζίδη, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην επιτυχημένη της πορεία όλα αυτά τα χρόνια, και εύχεται στον κ. Γαλάνη την καλύτερη δυνατή επιτυχία στον νέο του ρόλο.

Η Praktiker Hellas, συνεχίζει με υπευθυνότητα να επενδύει στην αναπτυξιακή της πορεία, εξασφαλίζοντας το βέλτιστο δυνατό εργασιακό κλίμα για την ομάδα της, τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τους συνεργάτες της και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε πανκαναλικό επίπεδο, επενδύοντας τεχνολογικά τόσο στον τομέα του e-commerce, όσο και σε όλες τις υποδομές και την εφοδιαστική της αλυσίδα πανελλαδικά.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter