Ειδήσεις
Home / Προσωπα / O Γιάννης Καλύβας αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Desserta Hellas

O Γιάννης Καλύβας αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Desserta Hellas

Ο Γιάννης Καλύβας ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή και την ευθύνη των δραστηριοτήτων της  Desserta Hellas Α.Ε.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στον κλάδο των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, ο Γιάννης Καλύβας θα συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω εξέλιξη της Εταιρείας, εστιάζοντας τόσο στην ενίσχυση της παρουσίας στην εγχώρια αγορά, τα νέα projects, όσο και στην ενδυνάμωση της εξαγωγικής δραστηριότητας και την εδραίωση της Desserta Hellas ως εμπορικό HUB  Ν.Α. Ευρώπης για τη Berglandmilch eGen.

Ο Γιάννης, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το  πανεπιστήμιο του Sunderland, διαθέτει δε πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης, εταιριών όπως L’OREAL, ΕΒΓΑ, ΔΩΔΩΝΗ και ΕΛΓΕΚΑ.

Η ομάδα της Desserta Hellas και η ευρύτερη οικογένεια της Berglandmilch καλωσορίζουν τον Γιάννη, η βαθιά γνώση και εμπειρία του οποίου θα συνδράμει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής θέσης της στον κλάδο των γαλακτοκομικών.

 

 

Με έδρα στην ύπαιθρο των Άλπεων, η Berglandmilch eGen είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων της Αυστρίας και αποτελεί τον συνεταιρισμό 11.000 οικογενειών, κτηνοτρόφων. Με κύκλο εργασιών 1 δισ. ευρώ το 2020 και 1.500 εργαζόμενους, η Berglandmilch επεξεργάζεται ετησίως 1,3 δισ. κιλά γάλακτος για να παράγει και να προσφέρει στην αγορά της Αυστρίας και της Ευρώπης προϊόντα που συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με την καινοτομία και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια. Οι άνθρωποί της καθημερινά είναι προσηλωμένοι στη συνετή χρήση των πρώτων υλών που διασφαλίζει τη βιωσιμότητα, με βλέμμα όχι μόνο στο σήμερα αλλά κυρίως το μέλλον των επόμενων γενεών.

Η Desserta Hellas Α.Ε. αποτελεί τη θυγατρική της Berglandmilch με έδρα την Αθήνα για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των υπόλοιπων χωρών των Βαλκανίων.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter