Ειδήσεις
Home / Προσωπα / Ο Δημήτρης Θεοφάνους γενικός διευθυντής στη Food Plus

Ο Δημήτρης Θεοφάνους γενικός διευθυντής στη Food Plus

Ο Δημήτρης Θεοφάνους έχει αναλάβει από 1/1/2018 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στη Food Plus, την εταιρεία που αναπτύσσει και λειτουργεί στην Ελλάδα τις διεθνείς αλυσίδες ταχυεστίασης KFC και Pizza Hut.

Η Food Plus ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα διαθέτει συνολικά 24 καταστήματα (16 Pizza Hut και 8 KFC), με περισσότερους από 350 υπαλλήλους, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα της. O Δημήτρης Θεοφάνους μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Director of eCommerce & Digital Marketing στο you.gr, τον e-tailer του ομίλου Quest, ενός από τους μεγαλύτερους e-tailers στην Ελλάδα στους τομείς του Technology & Living (Consumer Electronics, FMCG Products, SDA κ.ά.). Πριν από το you.gr ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του Management Team του ricardo.gr, σε θέσεις μάρκετινγκ και πωλήσεων, και του brandsGalaxy.gr, του Ομίλου ΑΝΤ1, ως Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης και Μάρκετινγκ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Greek eCommerce Association- GRECA) την περίοδο 2015-2016, είναι απόφοιτος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως υπότροφος του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Food Plus, Γιώργος Τάνες, δήλωσε: «Σήμερα, όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας, ασχέτως αντικειμένου, οφείλει να δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας. Η εμπειρία και οι διοικητικές ικανότητες του Δημήτρη είναι απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσει ο οργανισμός στην επόμενη ημέρα».

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin