Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέα καμπάνια “Find your BIOBalance” από το «Βιολογικό Χωριό»

Νέα καμπάνια “Find your BIOBalance” από το «Βιολογικό Χωριό»

Η νέα καμπάνια “Find your BIOBalance” του «Βιολογικού Χωριού» φέρνει στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή και προσεγγίζει την Υγεία και την Ισορροπία ολιστικά μέσα από 3 πυλώνες που αφορούν το σώμα, το μυαλό και την επαφή με τη φύση, υιοθετώντας το αρχαίο ελληνικό ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας του Βιολογικού Χωριού είναι η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υγιεινών βιολογικών προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των καταναλωτών.  Με δομικές αξίες του την Υγεία και την Ισορροπία, η εταιρεία, ως Bio expert, εγκαινιάζει μια νέα εποχή μέσα από όσα πρεσβεύει το Find your BIOBalance.

Στη νέα καμπάνια συμμετέχουν πρόσωπα που σχετίζονται με την υγεία, τη διατροφή, το fitness και το healthy living, οι οποίοι μέσα από digital videos και live sessions, μας παρακινούν με ευφάνταστους τρόπους να αναζητήσουμε τη δική μας ΒΙΟΒalance, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αξία και τα πλεονεκτήματα των βιολογικών προϊόντων.

 

Λίγα Λόγια για το Βιολογικό Χωριό 

Tο Βιολογικό Χωριό είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα βιολογικών προϊόντων. Από το 2008 παρακολουθεί τις νέες τάσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, αποτελώντας την πρώτη τους επιλογή για υγιεινή και ποιοτική διατροφή. Με βασικό μήνυμα «Δημιουργούμε το μέλλον στη σύγχρονη διατροφή», φροντίζει να εξασφαλίζει τεράστια ποικιλία και ανεξάντλητες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, προϊόντα ειδικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης, βρεφικά και παιδικά προϊόντα αλλά και συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία, ηγέτης στον κλάδο της, αριθμεί ήδη 17 καταστήματα με παρουσία σε όλη την Αττική, περισσότερους από 150 εργαζομένους και ενισχύει το πλάνο επέκτασης του δικτύου της με νέες συνεργασίες, πάντα με προσήλωση στην αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, διατηρώντας παράλληλα μακροχρόνιους και αμοιβαίους δεσμούς εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter