Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Μπάρμπα Στάθης: Τιμήθηκε με το Βραβείο “Diamonds of the Greek Εconomy”

Μπάρμπα Στάθης: Τιμήθηκε με το Βραβείο “Diamonds of the Greek Εconomy”

Με το βραβείο «DIAMONDS of the GREEK ECONOMY 2016» βραβεύθηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, μέλος του ομίλου MΙG.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “η εταιρεία αξιοποιεί τις δυνατότητες της ελληνικής γης και εφαρμόζει ένα σύστημα ολοκληρωμένης αγροτικής διαχείρισης στο πλαίσιο της συμβολαιακής γεωργίας, στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες αγρότες. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.300 Έλληνες αγρότες-παραγωγούς που συνεχώς αυξάνονται και διαχειρίζεται πάνω από 30.000 στρέμματα συνολικής καλλιέργειας.

Παράλληλα, είναι ο σημαντικότερος παίκτης στην αγορά των προϊόντων κατεψυγμένων ζυμών με τη μάρκα ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει, με τα προϊόντα Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη, σημαντική και αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα, από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία, μέσα από την οποία πρεσβεύει τα οφέλη της ελληνικής διατροφής στο εξωτερικό”.

Ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, ανέφερε κατά την απονομή της διάκρισης: «Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του πώς μια ελληνική εταιρεία που ηγείται στον κλάδο της μπορεί να συμβάλει στη στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Είμαστε στην Ελλάδα και θα παραμείνουμε στη χώρα, στηρίζοντας την οικονομία και την ελληνική οικογένεια.»

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin