Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / ΜΕΒΓΑΛ: Στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΜΕΒΓΑΛ: Στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η πολύχρονη συνεργασία της ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτό η γαλακτοβιομηχανία στήριξε δύο εκδηλώσεις, που διοργάνωσε πρόσφατα το Χαμόγελο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η ΜΕΒΓΑΛ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί με βασική προτεραιότητα το παιδί, ήταν χορηγός στη μεγάλη γιορτή για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. στα τέλη Απριλίου με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων δράσης του Οργανισμού.

Σε συνέχεια των κοινωνικών πρακτικών της η ΜΕΒΓΑΛ στήριξε το 2ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», που διοργανώθηκε πριν από λίγες μέρες στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο. Στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή συμμετείχαν 1.700 παιδιά, που αγωνίστηκαν σε 38 αγώνες για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΜΕΒΓΑΛ έχει αναλάβει την καθημερινή δωρεάν τροφοδοσία φρέσκου γάλακτος στο σπίτι που διατηρεί ο οργανισμός στη Θεσσαλονίκη, από την πρώτη μέρα της ίδρυσης και λειτουργίας του στην περιοχή του Φοίνικα. Παράλληλα στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τις θερινές κατοικίες που λειτουργεί το Χαμόγελο του Παιδιού, για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών που φιλοξενούνται στον οργανισμό,  χορηγώντας καθημερινά τα φρέσκα γαλακτοκομικά που απαιτούνται για τη σωστή διατροφή τους. Πρόσφατα το Χαμόγελο του παιδιού βράβευσε τη ΜΕΒΓΑΛ για τη πολύχρονη και συνεχή προσφορά της στις δράσεις του οργανισμού.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter