Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Κρι Κρι: Κορυφαία διάκριση στα Transport & Logistics Awards 2015

Κρι Κρι: Κορυφαία διάκριση στα Transport & Logistics Awards 2015

H ελληνική βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ ξεχώρισε στα βραβεία «Transport & Logistics Awards» που διοργανώθηκαν φέτος, για δεύτερη χρονιά, στην Ελλάδα, στόχος των οποίων είναι η ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών.

Η ΚΡΙ ΚΡΙ διακρίθηκε από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησαν οι διοργανωτές, στην κατηγορία Βέλτιστη Διαχείριση Αποθεμάτων, κατακτώντας το βραβείο ‘Κορυφαίας Επίδοσης’, για την εφαρμογή σύγχρονων μεθοδολογιών διαχείρισης και μείωσης των αποθεμάτων, επιτυγχάνοντας παράλληλα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου, το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Logistics, κ. Ανέστης Μαγκανάρης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η συγκεκριμένη βράβευση επιβεβαιώνει τις προσπάθειες όλων όσων εργαζόμαστε καθημερινά για την εφοδιαστική αλυσίδα, η οποία αναγνωρίζουμε ότι καλείται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην αύξηση της εξυπηρέτησης, πάντα στη βάση του Οράματος, της Αποστολής και των Αξιών της εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ».

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter