Ειδήσεις
Home / Προσωπα / Γιάννης Μασούτης: Βραβείο Αριστείας Ε.Κ.Ε

Γιάννης Μασούτης: Βραβείο Αριστείας Ε.Κ.Ε

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας απένειμε Βραβείο Αριστείας στον  κύριο Γιάννη Μασούτη για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια της εκδήλωσης Business Challenges ΜΒΑ που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις 17 Ιανουαρίου 2018. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στελέχη της εταιρείας, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές. Κεντρικός ομιλητής ήταν Χρήστος Καραϊσαρίδης, διευθυντής Logistics της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Την εκδήλωση ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα στους φοιτητές και τα στελέχη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. οι οποίοι απάντησαν πώς εφαρμόζονται στην πράξη στα πλαίσια της επιχειρηματικής δραστηριότητας και σε κάθε τμήμα ξεχωριστά αυτά που αναλύθηκαν θεωρητικά.

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. εφαρμόζει ολοκληρωμένη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε 2 κατευθύνσεις, εσωτερική και εξωτερική. Η εσωτερική αφορά στο προσωπικό και η εξωτερική στην  κοινωνία, το περιβάλλον και το προϊόν. Κάθε χρόνο πραγματοποιεί ένα μεγάλο αριθμό ενεργειών με κοινωνικό, φιλανθρωπικό ή οικολογικό σκοπό.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin