Ειδήσεις
Home / Top Slider / Η ολλανδική δικαιοσύνη απέρριψε προσφυγή της Βεργίνα κατά της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Η ολλανδική δικαιοσύνη απέρριψε προσφυγή της Βεργίνα κατά της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Με  σημερινή του απόφαση το  Δικαστήριο του Άμστερνταμ απέρριψε την αγωγή της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης κατά της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κρίνοντας ότι δεν ανήκει στη δικαιοδοσία του.

Παρότι δε, με την ίδια απόφαση, αποδέχεται την δικαιοδοσία του έναντι της Heineken NV, το Ολλανδικό Δικαστήριο αναφέρει ξεκάθαρα ότι η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης δεν προσκόμισε επαρκείς αποδείξεις για το αίτημά της. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, σημειώνεται στο σκεπτικό του Δικαστηρίου ότι η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης δεν κατάφερε να υποστηρίξει επαρκώς την εμπλοκή της Heineken NV στην υποτιθέμενη παράβαση του δικαίου ανταγωνισμού στην Ελλάδα.

Από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναφέρεται ότι τόσο η ίδια όσο και η Heineken N.V. έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική και την Ολλανδική Δικαιοσύνη και πιστεύουν ότι οι θέσεις τους θα δικαιωθούν πλήρως.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα εξακολουθήσει να επενδύει με συνέπεια και εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς και της ελληνικής οικονομίας. Στρατηγική επιλογή μας παραμένει η στήριξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας,  με ουσιαστικές παρεμβάσεις, καθώς και η ενίσχυση των ήδη ισχυρών δεσμών μας με τους Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές μας».

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin