Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Η Μύλοι Λούλη διαθέτει στους επαγγελματίες αρτοποιούς δυο νέα, «φρέσκα» προϊόντα

Η Μύλοι Λούλη διαθέτει στους επαγγελματίες αρτοποιούς δυο νέα, «φρέσκα» προϊόντα

H Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενεών, εμπλουτίζει την ευρεία γκάμα επαγγελματικών προϊόντων της, με δύο ολοκαίνουργια προϊόντα. Το αλεύρι σίτου για γαλλική μπαγκέτα, Des Champs και το μείγμα Quinograin για ψωμί με σπόρους Quinoa, Chia και σουσάμι, αποδεικνύοντας την προσήλωσή της στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις καθώς και την έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Το αλεύρι σίτου για γαλλική μπαγκέτα, Des Champs αποτελεί πηγή πρωτεϊνών και είναι ιδανικό για την παρασκευή παραδοσιακής γαλλικής μπαγκέτας με ρουστίκ γεύση και άρωμα προζυμιού σίκαλης. Με όχημά τους τη φαντασία, οι επαγγελματίες αρτοποιοί έχουν πλέον στην διάθεση τους ένα νέο προϊόν σίτου που εγγυάται την δημιουργία πεντανόστιμου ψωμιού για τοστ και σάντουιτς με τραγανή κόρα και χρυσοκίτρινο χρώμα καθώς και εξαιρετική ζύμη για πίτσα.

Επιπλέον, το μείγμα Quinograin για μαύρο ψωμί με σπόρους Quinoa, Chia και σουσάμι αποτελεί πηγή εδώδιμων ινών και πρωτεϊνών ενώ διαθέτει εξαιρετική γεύση και υφή. Χαρακτηρίζεται για την γρήγορη διαδικασία αρτοποίησής του και ταυτόχρονα για την εύκολη μορφοποίησή του. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή μπαγκέτας, ψωμιού για τοστ και χάμπουργκερ καθώς και λαχταριστών κρουασάν.

Η Μύλοι Λούλη, παρακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις που επιβάλουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, διατηρεί την υπόσχεσή της να προσφέρει μια πλήρη γκάμα αλεύρων σε επαγγελματίες αρτοποιούς που με όχημα την φαντασία και το ταλέντο τους θα συνεχίσουν να δημιουργούν ξεχωριστές, πρωτότυπες συνταγές.

Επισκεφτείτε το site για να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα, αλεύρι σίτου Des Champs και το μείγμα Quinograin.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin