Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η El Sabor βραβεύτηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2021

Η El Sabor βραβεύτηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2021

Η El Sabor, η πρώτη παραγωγική μονάδα nacho chips στην Ελλάδα, βραβεύτηκε ως ένα από τα ‘Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας’ για το 2021, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την εγχώρια επιχειρηματικότητα. Ο καταξιωμένος θεσμός Diamonds of the Greek Economy, διοργανώθηκε για 18η συνεχόμενη χρονιά από τη New Times Publishing και φέτος η τελετή απονομής έλαβε χώρα στο Κτήμα «Γαλάζιο», στο Ελληνικό, την Τετάρτη 7 Ιουλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολιτικοί φορείς, καθώς και επιχειρηματίες και στελέχη από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η αξιολόγηση και βράβευση της El Sabor, πραγματοποιήθηκε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, μεταξύ των οποίων είναι η κερδοφορία, η ρευστότητα, αλλά και η σχέση της προς ξένα κεφάλαια. Ταυτόχρονα, συνυπολογίστηκαν επιπλέον παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια, η πολιτική της στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η δραστηριότητά της σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η El Sabor εφαρμόζοντας το νέο επενδυτικό της πρόγραμμα, έθεσε σε λειτουργία την καινούρια, υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της, αυξάνοντας στο τετραπλάσιο την παραγωγική της δυνατότητα. Συνολικά, οι ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας, καλύπτουν αυτή τη στιγμή 5.000 τετραγωνικά μέτρα στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων.  Ως στόχο του ίδιου προγράμματος, έχει θέσει παράλληλα την ανάπτυξη και επέκταση της ήδη υπάρχουσας σειράς προϊόντων της.

Ο Κωνσταντίνος Μάμης, Διευθύνων Σύμβουλος της El Sabor παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον επικεφαλής της New Times Publishing, κύριο Σπύρο Κτενά, δήλωσε ότι «Η El Sabor, διατηρώντας της ελληνικές της ρίζες, θα παραμείνει πιστή στο όραμά της, αλλά και στο αναπτυξιακό της σχέδιο στηρίζοντας ουσιαστικά την οικονομία της χώρας».

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter