Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Για τέσσερις εβδομάδες η ταράτσα του Mavili Beach μετατρέπεται σε Pop Up METAXA Bar

Για τέσσερις εβδομάδες η ταράτσα του Mavili Beach μετατρέπεται σε Pop Up METAXA Bar

Το αυθεντικό, ελληνικό, κεχριμπαρένιο ποτό, το METAXA, αυτό το καλοκαίρι μας καλεί να απολαύσουμε τα ηλιοβασιλέματα στο κέντρο της πόλης και να ζήσουμε ένα αναπάντεχο καλοκαίρι.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην κίνηση της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας, θα έχουμε από τις 15 Ιουλίου, την ευκαιρία να ζήσουμε τα πιο καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια. Στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Αλέξανδρος στην Πλατεία Μαβίλη, κρύβεται μια μοναδική παραλία που για τέσσερις εβδομάδες θα υποδεχθεί το METAXA Pop Up Bar.

Από τις 15 Ιουλίου, λοιπόν, και για ένα μήνα, το πολύπλευρο και μοναδικό METAXA, με σπάνια χαρίσματα και χαρακτηριστικά, που το κάνουν συχνά αναπάντεχο, θα βάλει τη γευστική του υπογραφή στα πιο διαφορετικά καλοκαιρινά απογεύματα στην πόλη.

Οι επισκέπτες του Mavili Beach θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική θέα σε συνδυασμό με ένα από τα τρία νέα απεριτίφ, δημιουργίες του Άρη Χατζηαντωνίου, METAXA International Brand Ambassador. Όλα τα νέα απεριτίφ έχουν αμιγώς ελληνικό χαρακτήρα. Το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά αρώματα και τα τρία με βάση το METAXA είτε των 5, είτε των 7 ή των 12 Αστέρων.

Τα κεχριμπαρένια ηλιοβασιλέματα και οι μαγικές βραδιές χρειάζονται πάντα και το κατάλληλο soundtrack το οποίο υπογράφει ο En Lefko 87,7.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter