Ειδήσεις
Home / Top Slider / Η Ελλα-Δικά μας σε ομιλία στο Χ.Α. για το Greek Crisis Success Stories

Η Ελλα-Δικά μας σε ομιλία στο Χ.Α. για το Greek Crisis Success Stories

Στην εκδήλωση παρουσίασης του 2ου κύκλου του “Greek Crisis Success Stories”, που πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Πέμπτη 15 Μαρτίου, συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, ως ομιλητής στη συζήτηση πάνελ με στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κύριο Σωκράτη Λαζαρίδη.

Με την τελετή λήξης της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο, προβλήθηκε το trailer για το δεύτερο ντοκυμαντέρ του Greek Crisis Success Stories, ενός multimedia project, του Greek Liberties Monitor, το οποίο θέλει να αναδείξει τα θετικά της ελληνικής επιχειρηματικότητας και τις λύσεις που δίνει το ελληνικό επιχειρείν στη κρίση. Την προβολή ακολούθησε συζήτηση πάνελ επί του ίδιου θέματος με σημαντικές παρεμβάσεις και προτάσεις από εκπροσώπους επιτυχημένων παραδειγμάτων ελληνικής επιχειρηματικότητας, του Χρηματιστηρίου και της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Πιστιόλας παρουσίασε την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, την ένωση ελληνικών επιχειρήσεων που επιλέγουν να διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο Έδρα – Παραγωγή – Ιδιοκτησία, παρά τις προκλήσεις της κρίσης, και είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη σημασία στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ως το μόνο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για τη χώρα, και την πολλαπλάσια προστιθέμενη αξία που αυτή δημιουργεί στην ελληνική οικονομία εν συγκρίσει με εξωχώριες ή εισαγωγικές επιχειρήσεις. Τη συζήτηση πάνελ ακολούθησε κοκτέιλ όπου συνεχίστηκε η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και εμπειριών των συμμετεχόντων.

 

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captains , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, ΑΠ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- Meat Company, Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee,  Αποστακτήρια Καλλικούνη

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin