Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Επιτυχής η παρουσία της ΕΕΛΟΠΥ στη Food Expo Greece

Επιτυχής η παρουσία της ΕΕΛΟΠΥ στη Food Expo Greece

  • Με ανανεωμένο περίπτερο 114τμ συμμετείχε για 3η χρονιά η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) στη Food Expo Greece.
  • Το περίπτερο της ΕΛΟΠΥ κομβικό hub του κλάδου, σημείο συνάντησης Μελών της ΕΛΟΠΥ με την πολιτική ηγεσία, συνεργάτες, συνάδελφους, πελάτες.
  • Τρεις εποικοδομητικές ημέρες με συναντήσεις, ανταλλαγές απόψεων, κλείσιμο συμφωνιών.
  • Γευσιγνωσία με ελληνικά φρέσκα ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece σε συνδυασμό με ποιοτικό κρασί από τη Νεμέα
  • Δύο ενδιαφέρουσες συζητήσεις της ΕΛΟΠΥ στα Workshop Sessions με καταξιωμένες προσωπικότητες της εστίασης, του οίνου και της διατροφής.

Αισιοδοξία, ανάπτυξη, εξωστρέφεια, καινοτομία, δημιουργικότητα, διαπροσωπικές σχέσεις, εμπιστοσύνη – οι κύριοι πυλώνες παρουσίας της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), στο ανανεωμένο περίπτερο στη Food Expo Greece, κομβικό σημείο συνάντησης των 21 Μελών της ΕΛΟΠΥ, συναδέλφων, συνεργατών, πελατών και πολιτικής ηγεσίας. Σε περιβάλλον συγχρόνως εορταστικό και επαγγελματικό, οικοδεσπότες και προσκεκλημένοι, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να οριστικοποιήσουν εθνικές και διεθνείς συμφωνίες που προάγουν την ιχθυοκαλλιέργεια και την οικονομία της Ελλάδας.

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι δύο συζητήσεις «Ελληνικό Ψάρι – υπέροχη γεύση, υπέρτατη διατροφή» και «Ελληνικό Ψάρι  – ταιριάζοντας το φρέσκο ψάρι με το σωστό κρασί» που προσέφερε η ΕΛΟΠΥ στο κοινό της FOOD EXPO, με Έλληνες celebrities της γεύσης, της διατροφής και του οίνου, όπως οι Λευτέρης Λαζάρου, Ted Lelekas, Ντίνα Νικολάου και άλλοι εκλεκτοί ομιλητές.

Οι εκδηλώσεις της ΕΛΟΠΥ είναι γνωστές για το υψηλό επίπεδο γαστρονομίας και στη Food Expo ο πήχης μπαίνει πολύ ψηλά. Φρέσκα ψάρια από τις καθαρές θάλασσες του Ιονίου, έγιναν από τα χέρια επιδέξιων chefs, εκλεκτοί μεζέδες που απήλαυσαν οι επισκέπτες με δροσερά κρασιά από την «Οινοποιητική Νεμέας».

Την ΕΛΟΠΥ επισκέφθηκαν οι κκ Σίμος Κεδίκογλου – Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μαρίνα Πέτρου – Προϊστάμενη Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας, Σταμάτης Καμπόλης –  Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αλιευτικής Πολιτικής και άλλα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας