Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Διπλή διάκριση για την εταιρεία Βίκος στα Manufacturing Excellence

Διπλή διάκριση για την εταιρεία Βίκος στα Manufacturing Excellence

Η εταιρεία Βίκος, έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις στα Manufacturing Excellence Awards 2022, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων & του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Sofitel με τη συμμετοχή στελεχών κορυφαίων ελληνικών βιομηχανιών, μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Συνδέσμων και δημοσιογράφων.

  • Το πρώτο βραβείο για τη Βίκος Α.Ε. ήταν αυτό του νικητή στην ενότητα “Αριστεία ανά Βιομηχανικό Κλάδο – Τρόφιμα & ποτά” στην οποία βραβεύονται βιομηχανικές μονάδες που έχουν ξεχωρίσει στον κλάδο τους για την αριστεία στις επιδόσεις, οργάνωση, εξοπλισμό & εργασιακό περιβάλλον.
  • Το δεύτερο βραβείο για τη Βίκος A.E ήταν το GOLD στην ενότητα «Εργασία, Ασφάλεια & Περιβάλλον» στην οποία βραβεύονται βιομηχανίες με εξαιρετικά προγράμματα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας που επικεντρώνονται στην υποστήριξη κοινωνικών ομάδων με ενέργειες κοινωνικής ευαισθησίας ή/και στην προστασία του περιβάλλοντος με σχετικές δράσεις.

Η δράση που βραβεύθηκε ήταν το ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας»,  το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προσφορά προς τον άνθρωπο,  το περιβάλλον την ανάδειξη του πολιτισμού και τον αθλητισμό.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Ηλίας Λυμπέρης, Brand & Media Manager και η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, Corporate & Marketing Technology Manager της εταιρείας Βίκος, οι οποίοι δήλωσαν σχετικά: «Οι διακρίσεις αυτές μας τιμούν ιδιαιτέρως, καθώς αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για όλη την ομάδα μας. Η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, με έμφαση στην διατήρηση της ποιότητας, την καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος, βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Σκοπός της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι να στέκεται κοντά στον καταναλωτή και στην κοινωνία, με σεβασμό στις ανάγκες τους.