Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Διαγωνισμός l’artigiano σε συνεργασία με τη Nova

Διαγωνισμός l’artigiano σε συνεργασία με τη Nova

Τι άλλο θα μπορούσε να φέρει το 2020; Αυτό αναρωτιέται ο νέος διαγωνισμός της l’artigiano που έχει ανέβει στο Instagram και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Nova.

Ειδικότερα, μέσω του διαγωνισμού της lartigiano οι φίλοι του brand κερδίζουν γευστικές, λαχταριστές και αυθεντικές πίτσες σε συνδυασμό με 3μηνες συνδρομές στο Novaflix απολαμβάνοντας κινηματογραφικό θέαμα και γεύση από την άνεση του σπιτιού τους. Ο διαγωνισμός, που ονομάζεται “2020 Bring it on” και θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου, προσκαλεί το κοινό να μοιραστεί τις σκέψεις του για το 2020 και με αυτό τον τρόπο να διεκδικήσει το διπλό δώρο που προσφέρει το brand.

Η lartigiano έχει πάθος για το αυθεντικό φαγητό για αυτό χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά που τα «μεταμορφώνει» σε λαχταριστές πίτσες και πλούσιες μακαρονάδες που εγγυώνται μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin