Ειδήσεις
Home / Top Slider / Puratos και Bakeronline – Δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία

Puratos και Bakeronline – Δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία

Η εταιρεία Puratos, κορυφαίος προμηθευτής πρώτων υλών για τους τομείς της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας, σε συνεργασία με την βελγική εταιρεία Bakeronline, ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία. Η συνεργασία αυτή προέκυψε ως απάντηση στην αυξητική τάση των online αγορών που σημειώνεται τους τελευταίους μήνες, λόγω της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Puratos σε αποκλειστική συνεργασία με την βελγική πλατφόρμα υπηρεσιών Bakerοnline, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουν έναν εξατομικευμένο διαδικτυακό ιστότοπο πωλήσεων και να θέσουν σε λειτουργία την πλατφόρμα του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, δωρεάν για το πρώτο τρίμηνο. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία ενισχύει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, παρέχοντας εναλλακτικές λύσεις στη διάθεση των προϊόντων στον τελικό καταναλωτή ενώ παράλληλα υποστηρίζει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της διασποράς του ιού.

Bakeronline, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ένα κλικ μακριά

Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, η Puratos και η Bakeronline δεσμεύονται να συνδράμουν τις επιχειρήσεις να αναπροσαρμόσουν το μοντέλο λειτουργίας τους και να παραμείνουν βιώσιμες. Μέσω της Bakeronline, οι καταναλωτές μπορούν να δουν ανά πάσα στιγμή τα διαθέσιμα προϊόντα, να υποβάλλουν παραγγελίες 24/7 και να ενημερώνονται σχετικά με τον χρόνο και τον τρόπο παράδοσης των παραγγελιών. Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας, δίνεται η δυνατότητα στα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία να διαχειριστούν μεγαλύτερο όγκο παραγγελιών και να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση.

Η διαχείριση όλων των πληρωμών μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ηλεκτρονικά, μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε τοις μετρητοίς ή ακόμα και στο κατάστημα, με την επίδειξη του αριθμού παραγγελίας στον υπάλληλο, μειώνοντας αισθητά τον χρόνο παραμονής σε αυτό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, η Puratos Ελλάς, θέτει στη διάθεση των επαγγελματιών του κλάδου, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα τους κατευθύνει στη δημιουργία εξατομικευμένου ιστότοπου, δωρεάν, για το πρώτο τρίμηνο.

Αυτό περιλαμβάνει:

  • Ένα εξατομικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα με 20 προϊόντα
  • Μεθόδους ηλεκτρονικής πληρωμής
  • Εξατομικευμένο kit επικοινωνίας της νέας υπηρεσίας εντός του καταστήματος

 

Σχετικά με την ένταξη στην πλατφόρμα:

Τα αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία που επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα -ανεξάρτητα αν συνεργάζονται ήδη με την εταιρεία ή όχι- μπορούν να επικοινωνήσουν με την Puratos Ελλάς μέσω email στη διεύθυνση info@puratos.gr ή στα τηλέφωνα 2262032407 & 9 και να δηλώσουν την επιθυμία να έχουν πρόσβαση στη νέα υπηρεσία.

Σχετικά με την εταιρεία Puratos:

Το Puratos Group είναι ένας διεθνής όμιλος που προσφέρει μια πλήρη γκάμα καινοτόμων προϊόντων, πρώτων υλών και εμπειρία εφαρμογών στους τομείς της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας. Η Puratos Hellas ιδρύθηκε στη Αθήνα το 1986. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις στα Οινόφοιτα αποτελούν την έδρα της εταιρίας από το 2010 και περιλαμβάνουν, εκτός από τα γραφεία, τις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του εργοστασίου, αποθηκευτικούς χώρους, το εξελιγμένο Κέντρο Καινοτομίας (Innovation Center) καθώς και το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξής της εταιρείας. Παράλληλα, η εταιρεία έχει προχωρήσει και σε σχετική επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα, δημιουργώντας και δεύτερο Κέντρο Καινοτομίας (Innovation Center), ένα σύγχρονο κέντρο διανομής και γραφεία με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin