Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Ανοιχτά 10 ζυθοποιεία το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου

Ανοιχτά 10 ζυθοποιεία το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου

Ανοιχτές για το κοινό θα είναι το σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου, 10 ζυθοποιίες της χώρας.

Ακολουθεί αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων των μελών που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία»:

 

ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

Ανοίγουμε τα ζυθοποιεία και τα βυνοποιεία μας στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη για να καλωσορίσουμε το κοινό και να μοιραστούμε μαζί τους το πάθος μας για το καλύτερο ποτό στον κόσμο: την μπίρα.

Ώρες ξεναγήσεων το Σάββατο 16 Ιουνίου:

  • 00-14.00
  • 00-17.00

Οι ξεναγήσεις θα γίνονται σε ομάδες των 20 ατόμων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη  με απαραίτητη κράτηση στην παρακάτω φόρμα

Το Πρόγραμμα ξενάγησης περιλαμβάνει:

 

  • Mini σεμινάριο για την τέχνη της ζυθοποίησης
  • Ξενάγηση στους χώρους της  βυνοποίησης,  της ζυθοποίησης και της εμφιάλωσης
  • Καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή 4 διαφορετικών τύπων μπίρας για να γνωρίσουν οι επισκέπτες τον τρόπο με τον οποίο δοκιμάζουμε κάθε μπίρα

Οδηγίες προσέλευσης στις εγκαταστάσεις μας:

Πάτρα:  ΒΙΠΕ Πατρών 25108

Θεσσαλονίκη:  ΒΙΠΕ ΣΙΝΔΟΥ ,  574 00, Σίνδος

Αθήνα:  Λεωφόρος Κηφισού 102, 12241, Αιγάλεω

Δεν θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Για ερωτήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@athineo.gr

—————————————————————————————————————-

 

ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ

Η ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ   συμμετέχει στα « Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών το Σάββατο 16/06/18.

Η μικροζυθοποιία θα είναι ανοιχτή:

Σάββατο 16/06 : 12.00-16.00

Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής της μπύρας και θα δοκιμάσουν την μπύρα Lager, Ζύθος ΒΑΠ, της εταιρίας

—————————————————————————————————————

ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Η Μικροζυθοποιια Σαντορίνης  συμμετέχει στα « Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών το Σάββατο 16/06/18

Η μικροζυθοποιία θα είναι ανοιχτή:

Σάββατο 16/06 : 11.00-17.00

Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής της μπύρας και θα δοκιμάσουν τις μπύρες της εταιρίας και νέες ανέκδοτες μπύρες.

 

—————————————————————————————————————-

 

ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΧΙΟΥ

Η Ζυθοποιία Χίου  συμμετέχει στα « Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών  το Σάββατο και Κυριακή 16-17/06/18.

Η μικροζυθοποιια θα είναι ανοιχτή :

Σάββατο 16/06 : 11.00-16.00

Κυριακή 17/06 : 11.00-13.00

Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής της μπύρας και θα δοκιμάσουν τις μπύρες της εταιρίας.

 

—————————————————————————————————————-

 

ΚΡΗΤΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

Η Κρητική Ζυθοποιία συμμετέχει στα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών το Σάββατο και Κυριακή 16-17/06/18.

Η μικροζυθοποιία θα είναι ανοιχτή :

Σάββατο 16/06 & Κυριακή 17/06: 10.00-19.00

Ώρες ξεναγήσεων : 11.00 – 13.30 – 15.00 – 17.00

Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και θα δοκιμάσουν τις τακτικές παραγωγές της ζυθοποιίας : ξανθή lager, μαύρη Dunkel & Pale Ale, καθώς και τις εποχικές μπύρες : American Pilsner & Australian Lager

 

—————————————————————————————————————-

 

ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο, «ΝΗΣΟΣ» συμμετέχει στα « Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών το Σάββατο 16/06/18

Η μικροζυθοποιια θα είναι ανοιχτή :

Σάββατο 16/06: 10.00-18.00

Ώρες ξεναγήσεων : 11.00 – 13.00-15.00

Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής της μπύρας και θα γίνει γευστική δοκιμή στις μπύρες ΝΗΣΟΣ.

 

—————————————————————————————————————-

 

ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η Μικροζυθοποιία Μυκόνου συμμετέχει στα « Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών το Σάββατο 16/06/18

Η μικροζυθοποιία θα είναι ανοιχτή :

Σάββατο 16/06: 11.00-21.00

Ώρες ξεναγήσεων : Από τις 11.00 – 20.00 ανά 45 λεπτο

Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και θα δοκιμάσουν  τις μπύρες της και 3 νέες ακυκλοφόρητες ετικέτες.

 

—————————————————————————————————————-

 

ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ SEPTEM

 

Η Μικροζυθοποια Septem συμμετέχει στα « Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών το Σάββατο και Κυριακή 16-17/06/18.

Η μικροζυθοποιια θα είναι ανοιχτή :

Σάββατο 16/06 : 10.00-20.00

Ώρες ξεναγήσεων : 11.00 – 13.00- 17.00

Κυριακή 17/06 : 11.00-14.00 & 17.00-20.00

Ώρες ξεναγήσεων : 11.30 & 18.00

Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής της μπύρας και θα γίνει γευστική δοκιμή στις μπύρες Septem και σε κάποιες εποχιακές.

 

—————————————————————————————————————-

 

ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΣΕΡΡΩΝ & Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Η Μικροζυθοποια Σερρών συμμετέχει στα « Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών το Σάββατο και Κυριακή 16-17/06/18.

Η μικροζυθοποιια θα είναι ανοιχτή :

 

Σάββατο 16/06 : 11.00-14.00 & 18.00-21.00

Κυριακή 17/06 : 11.00-14.00 & 18.00-21.00

 

Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής της μπύρας και θα γίνει γευσιγνωσία στις μπύρες της εταιρίας ( έτοιμες και σε παραγωγή).

 

—————————————————————————————————————-

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

H  Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανοίγει τις πύλες του εργοστασίου της στη Ριτσώνα, Ευβοίας, το Σάββατο 16/6, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το ζύθο και να απολαύσουν μια ιδιαίτερη ταξιδιωτική και γευστική εμπειρία γύρω από την μπύρα! Το συμμετέχον ζυθοποιείο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας θα είναι ανοιχτό για το κοινό τις ώρες 11.00 – 19.00, με ελεύθερη είσοδο.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις από τις οποίες παράχθηκε εκ νέου το ιστορικό σήμα της FIX στη νέα σελίδα της ιστορίας του, να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους μπύρες με συνοδευτικά εδέσματα καθ΄ όλη τη διάρκεια της μεγάλης αυτής γιορτής, καθώς και να συμμετέχουν στις παρακάτω ενδιαφέρουσες δραστηριότητες:

 

  • Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της μπύρας (για ομάδες των 20 ατόμων)
  • Ώρες ξεναγήσεων: 11.30 / 12.30 / 13.30 / 15.30 / 16.30 / 17.30

 

  • Σεμινάρια γευσιγνωσίας (για ομάδες των 12 ατόμων)

Διαδικασία γευστικής δοκιμής διαφορετικών τύπων μπύρας

  • Ώρες σεμιναρίων: 12.00 / 13.00 / 14.00 / 15.00 / 16.00 / 17.00

 

  • Σεμινάρια food pairing (για ομάδες των 8 ατόμων)

Καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή τύπων μπύρας και συνδυασμός με κατάλληλα εδέσματα (food pairing), ανάλογα με το γευστικό προφίλ της μπύρας.

  • Ώρες σεμιναρίων: 12.30 / 14.30 / 16.30

 

Σημαντική επισήμανση:

Για συμμετοχή στις δραστηριότητες, το κοινό θα μπορεί να καλεί στο 210 6675200 – κα Μονοκρούσου, καθημερινές έως και τις 14/6, 10.00-16.00.

Σημειώνουμε ότι για τα άτομα που θα συμμετέχουν στις ομάδες δραστηριοτήτων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.