Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Ξεκίνησε τη διάθεση γάλακτος 7 ημερών

Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Ξεκίνησε τη διάθεση γάλακτος 7 ημερών

Ξεκίνησε να διατίθεται στην αγορά της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, το φρέσκο γάλα διάρκειας επτά ημερών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Σύμφωνα με την διοίκηση της Σχολής, πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση, η οποία ικανοποιεί το αίτημα των καταναλωτών της για φρέσκο γάλα που διατηρείται περισσότερες μέρες στο ψυγείο και ταυτόχρονα συμβαδίζει και εναρμονίζεται με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τα ποιοτικά στάνταρ της αγοράς.

Το φρέσκο γάλα (τόσο το πλήρες, όσο και το ελαφρύ) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής υπόκειται σε ήπια παστερίωση, η οποία σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα της πρώτης ύλης, του επιτρέπει να διατηρείται για επτά ημέρες αναλλοίωτο, αγνό και ποιοτικό, ενώ τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παραμένουν ίδια. Άλλωστε, αρμέγεται από τις αγελάδες της Σχολής, παστεριώνεται και συσκευάζεται σε διάστημα λίγων ωρών.

«Να σημειωθεί ότι το κοπάδι των αγελάδων της Σχολής κατατάσσεται στο κορυφαίο 12% σε παγκόσμια κλίμακα σε ότι αφορά τα παραγωγικά χαρακτηριστικά του. Οι αγελάδες εκτρέφονται με μη γενετικά τροποποιημένες ιδιοπαραγώμενες ζωοτροφές σε ένα άνετο περιβάλλον στις εγκαταστάσεις της Σχολής, όπου εφαρμόζονται όλα τα σύγχρονα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας. Για αυτό και η φρεσκάδα και η γεύση του γάλακτος διάρκειας επτά ημερών που παράγεται στη Σχολή θεωρούνται ανώτερης ποιότητας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin