Ειδήσεις
Home / Top Slider / alfa: Αύξηση πωλήσεων, εξαγωγές και επενδύσεις

alfa: Αύξηση πωλήσεων, εξαγωγές και επενδύσεις

Αύξηση τζίρου, Αύξηση επενδύσεων, Αύξηση αριθμού εργαζομένων, Αύξηση εξαγωγών και Αύξηση προνομίων προς τους εργαζόμενους είναι τα 5 «Α» της alfa, που σφραγίζουν το 2018 ως μια ακόμη επιτυχημένη, δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά.

Συνεχίζοντας και το 2018 την δυναμική της πορεία, η εταιρεία πέτυχε αύξηση 12,11% στον κύκλο εργασιών της, ο οποίος ανήλθε σε €31.741.627, έναντι των €28.312.286 του 2017.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εταιρεία ολοκλήρωσε, τον Μάρτιο, επένδυση ύψους €3.000.000 σε μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ συνεχίζει την υλοποίηση επένδυσης €6.250.000, που αφορά σε επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και νέο μηχανολογικό εξοπλισμό. Η επένδυση έχει υλοποιηθεί σε ποσοστό 80% και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2019. Οι επενδύσεις αυτές, θα επιτρέψουν στην alfa, μεταξύ άλλων, μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους παραγωγής, καθώς και δυνατότητα παραγωγής νέων προϊόντων.

Πάντα πιστή στις αρχές αναγνώρισης των ανθρώπων της σε όλα τα επίπεδα, η alfa διεύρυνε ακόμη περισσότερο την «μεγάλη οικογένειά της», αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζομένων της σε περισσότερους από 380 (αύξηση 22,5%), για το σύνολο των οποίων, φέτος, ξεκίνησε ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας.

Εξίσου σπουδαία είναι η ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας της Εταιρείας που, το 2018, σημείωσε αύξηση κατά 25%.

Σε μια εποχή που οι οικονομικές συνθήκες εξακολουθούν να δοκιμάζουν τις επιχειρηματικές αντοχές, η alfa, τα προϊόντα της οποίας έχουν κερδίσει την προτίμηση εκατομμυρίων καταναλωτών στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο, αξιοποιεί την ελληνικότητα και τις υγιείς καταβολές της και ανανεώνει καθημερινά το όραμα του ιδρυτή της Αθανάσιου Κουκουτάρη, λανσάροντας διαρκώς νέους, καινοτόμους κωδικούς και βελτιώνοντας συστηματικά την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφειά της.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin