Πριν από λίγες ημέρες το Ιταλικό εστιατόριο LA SCALA πραγματοποίησε μια βραδιά γευσιγνωσίας με τον σεφ του εστιατορίου να αυτοσχεδιάζει και τα πιάτα να απογειώνονται γευστικά με την διάσημη Βοttarga (αυγοτάραχο) Τρικαλινός. Τον θησαυρό που λατρεύουν από βασιλείς μέχρι αρχηγοί κρατών.
Οι καλεσμένοι – επιχειρηματίες, άνθρωποι της μόδας αλλά και του θεάματος- είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μοναδικά βιολογικά κρασιά της εταιρείας Terra Grazia – λευκό και ροζ- από την Νάξο που δεν πρόλαβαν να βγουν στην Ελληνική αγορά και οι κοσμοπολίτες φαν του οίνου, τα προτιμούν ηδη. Οίνος , αυγοτάραχο σε ένα μενού εμπνευσμένο από την Ιταλική Κουζίνα, με καλωσόρισμα από τραγανή πολέντα με μους λευκού ταραμά, μοσχολέμονο, γαύρο μαρινάτο και βελούδινο αυγοτάραχο από την Trikalinos, και τραγανή πολέντα με μαγιονέζα αυγοτάραχου, μπρόκολο, σταφίδες και μαρινάτες σαρδέλες από την Trikalinos.
Ακολούθησε μια σαλάτα από baby σαλατικά με mozzarelline, δαμάσκηνα, dressing εσπεριδοειδών και Trikalinos Μελίχλωρο Αυγοτάραχο και το πρώτο πιάτο με φρέσκες ταλιατέλες cacio & pepe με αυγοτάραχο και μοσχολέμονο.
Το δείπνο ολοκληρώθηκε με το κυρίως πιάτο από λαβράκι σωτέ με φινόκιο σοφρίτο και αυγοτάραχο και μια αέρινη πάβλοβα με μους μασκαρπόνε και κόκκινα φρούτα του δάσους.