Ειδήσεις
Home / Διατροφη - Wellness / Pizza από την Χρυσή Ζύμη! H Pizza που κλέβει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Pizza από την Χρυσή Ζύμη! H Pizza που κλέβει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Γευτείτε από την πρώτη έως την τελευταία μπουκιά ένα λαχταριστό αφράτο ζυμάρι, ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και βάση τραγανή που θα σας συνεπάρει. Πλούσια γεύση από εκλεκτά υλικά συνδυάζονται αρμονικά με τρεις ξεχωριστές σάλτσες τομάτας και βοτάνων και σας υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης, σε 15’ μόλις λεπτά από τη στιγμή που θα τη βάλετε στον φούρνο!

 

Αναζητήστε την Pizza Χρυσή Ζύμη σε 4 ανεπανάληπτες γεύσεις:


Pizza Margherita: Πλούσια γεύση εκλεκτής αγελαδινής μοτσαρέλα, μυρωδάτη σάλτσα τομάτας με βασιλικό και θυμάρι: μοναδική εμπειρία margherita!

 

 

 

 

 


Pizza Special: Καπνιστό μπέικον, γκούντα, ζαμπόν, πεπερόνι και πιπεριά, πάνω σε πικάντικη σάλτσα τομάτας με τσίλι: special συνδυασμός που εγγυάται απόλαυση!

 

 

 

Pizza Barbeque: Η πλούσια γεύση του καπνιστού μπέικον και η μοναδική σάλτσα barbeque με κάρδαμο και κύμινο, θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

 

 

 

 

– ΝΕΑ Pizza Χωριάτικη: Η πικάντικη γεύση της φέτας και του καπνιστού τυριού Μετσόβου, η μυρωδάτη σάλτσα με βασιλικό και το ξεχωριστό αφράτο ζυμάρι ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τραγανή βάση, δημιουργούν την πιο ρουστίκ γευστική εμπειρία!

 

 

 

Ψήστε την αγαπημένη σας pizza σήμερα και γευτείτε όλη τη νοστιμιά της πραγματικής Pizza από την Χρυσή Ζύμη!

 

Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε! 

 

Μάθετε περισσότερα εδώ

www.xrisizimi.gr   |   fb/xrisizimi   |   Instagram/xrisizimi