Η ΔΕΛΤΑ δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά παραδοσιακών ελληνικών τυριών ΔΕΛΤΑ.
Αυθεντικές γεύσεις που παράγονται από το δικό της τυροκομείο στην Ελασσόνα Θεσσαλίας, μία περιοχή γνωστή για την τυροκομική της παράδοση και την εξαιρετική ποιότητα της Φέτας και του Κασεριού. Στο τυροκομείο, ντόπιοι τυροκόμοι δουλεύουν αυθεντικές συνταγές με 100% ελληνικό φρέσκο γάλα.
Η Φέτα της ΔΕΛΤΑ έχει αναγνωριστεί ως κορυφαία φέτα, έχοντας λάβει τη διάκριση Crystal Award, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi, International Taste & Quality Institute), έπειτα από τη συνεχή διάκρισή της για τρία συνεχόμενα χρόνια με 3 Χρυσά Αστέρια, ενώ παράλληλα, το Κασέρι της ΔΕΛΤΑ έχει διακριθεί αντίστοιχα για δύο χρονιές. Το Ανθότυρο εντάσσεται και αυτό στη νέα σειρά τυριών της ΔΕΛΤΑ, η οποία περιλαμβάνει επίσης Γραβιέρα και Κεφαλογραβιέρα, καθώς και παραδοσιακό Κεφαλοτύρι.
Η νέα σειρά τυριών κυκλοφορεί με ένα νέο εικαστικό, εμπνευσμένο από τις λαϊκές παραδόσεις μας, που ξεχωρίζει στο σημείο πώλησης, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την παραδοσιακή γεύση των τυριών ΔΕΛΤΑ.