Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Atelier Nespresso: Δημιουργίες κορυφαίων σεφ με πρωταγωνιστή τον καφέ

Atelier Nespresso: Δημιουργίες κορυφαίων σεφ με πρωταγωνιστή τον καφέ

Με αφετηρία τη Λυών της Γαλλίας και μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο, το Atelier Nespresso, ένα pop-up εστιατόριο με την υπογραφή της Nespresso, άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο για πρώτη φορά στην Αθήνα και υποδέχθηκε για δύο ημέρες τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.

Μοσχαράκι γάλακτος από τη φάρμα με ζωμό με μελίλωτο και σαμπαγιόν Nespresso Roma, Χτένια Ιονίου με υφές από καρότο και passion fruit με νύξεις Nespresso Dharkan,  ήταν μερικά από τα πιάτα που είχαν την ευκαιρία να γευτούν οι καλεσμένοι διά χειρός των βραβευμένων με αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο chefs, Άγγελου Λάντου (Σπονδή) και Έκτορα Μποτρίνι (Etrusco, Botrini’s). Το επιδόρπιο είχε την υπογραφή των δύο διακεκριμένων pastry chefs, Στέλιου Παρλιάρου και Δημήτρη Χρονόπουλου, ενώ τη λίστα κρασιών επιμελήθηκε ο γνωστός sommelier, Απόστολος Πλαχούρας.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από το τι έγινε στο Atelier αλλά και να δει αναλυτικά κάποιες από τις συνταγές που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης μέσα από το website της Nespresso (https://www.nespresso.com/gr/el/atelier-event) και το κανάλι της Nespresso στο YouTube:

Το video της εκδήλωσης: https://www.youtube.com/watch?v=cQc5HCaTZAU&t=23s

Η συνταγή του chef Άγγελου Λάντου: https://www.youtube.com/watch?v=41eGj-gqyEA

Η συνταγή του chef Έκτορα Μποτρίνι: https://www.youtube.com/watch?v=N3ADgO8PFEc

Η συνταγή του pastry chef Στέλιου Παρλιάρου: https://www.youtube.com/watch?v=-tRHTrcmRt0

Η συνταγή του pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλου: https://www.youtube.com/watch?v=IUH4ByHdceU