Η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση για τους κλάδους των ιχθυηρών, θαλασσινών και μηχανολογικού εξοπλισμού για την κατεργασία ιχθυηρών, Seafood Expo Global, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της από τις 25 έως τις 27 Απριλίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Brussels Expo και να υποδεχτεί πλήθος εκθετών και εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο.
Η ελληνική εθνική συμμετοχή, που τελεί για μια ακόμη χρονιά υπό την οργανωτική αιγίδα της Promo Solution, θα βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση, στο συλλογικό περίπτερο στην είσοδο της αίθουσας 6, η οποία θεωρείται και η καλύτερη της έκθεσης.
Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες που απαρτίζουν την ελληνική εθνική συμμετοχή είναι οι εξής: • ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ • ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ • ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ • ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ • ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ενώ από τον κλάδο του μηχανολογικού εξοπλισμού θα συμμετάσχουν οι εταιρείες • ΜΑΛΙΔΑΚΗΣ & • THEMA AUTOMATION.
Στα πλαίσια επίσης της ανάδειξης των γεύσεων της ελληνικής κουζίνας, η Promo Solution έχει αναλάβει την οργάνωση ‘live cooking sessions’, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον διεθνώς αναγνωρισμένο chef κ. Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ παράλληλα για την καλύτερη φιλοξενία των επισκεπτών θα λειτουργήσει και μπαρ, το οποίο θα προσφέρει παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα όπως παστέλια, βουτήματα, λουκούμια καθώς και ούζο και τσίπουρο.
Η έκθεση αναμένεται και φέτος να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, αποτελώντας έτσι εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας και τη σύναψη συμφωνιών που θα βοηθήσουν στην τόνωση της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας μας.