Χορηγός στο “Meat&Grill Stories”, τον Μαραθώνιο τέλειου ψησίματος, από τη Μυρσίνη Λαμπράκη και την ομάδα της, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Athens Beer Festival, ήταν το Flora με βούτυρο.
Για 11 ολόκληρες μέρες, οι εκατοντάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στο pop-up BBQ Corner της καταξιωμένης σεφ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λαχταριστές και ιδιαίτερα εντυπωσιακές γεύσεις ψητών κρεάτων, οι οποίες έδωσαν άλλο νόημα στη δημιουργική αξία της σούβλας και της σχάρας!
Μερικά από τα υψηλής τεχνικής και γεύσης πιάτα που περιλάμβανε το μενού ήταν:
- Ανοιχτό σουβλάκι από ελληνική προβατίνα, μαριναρισμένη με αρωματικό «Flora» με βούτυρο
- Αντικριστό pulled lamb λουσμένο με αρωματικό «Flora με βούτυρο»
- Σουβλάκι από μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος, μαριναρισμένο με λαδολέμονο, θρούμπι και αρωματικό «Flora με βούτυρο»
Η καταξιωμένη σεφ εξηγούσε στο κοινό τη χρήση του αγαπημένου προϊόντος και των μοναδικών αρωμάτων που χαρίζει απλόχερα, απογειώνοντας τις γεύσεις των ψητών, ενώ οι επισκέπτες έφευγαν ενθουσιασμένοι, με ένα ειδικό έντυπο του Flora με βούτυρο, γεμάτο συμβουλές για τις πιο νόστιμες σπιτικές συνταγές ψητών, καθώς και για τη δημιουργία των πιο πρωτότυπων αρωματικών συνδυασμών, χρησιμοποιώντας λαχανικά, βότανα και μπαχαρικά που έχουμε όλοι στο σπίτι!