Ειδήσεις
Home / Top Slider / Στρατηγική συνεργασία της VNK Capital με την Παλίρροια – Σουλιώτης

Στρατηγική συνεργασία της VNK Capital με την Παλίρροια – Σουλιώτης

Οι εταιρείες VNK Capital και ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε., ξεκινούν στρατηγική συνεργασία με τη συμμετοχή της VNK Capital σε ποσοστό 36%  επί του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε..

Η VNK Capital είναι ιδιωτική επενδυτική εταιρεία, που επενδύει σε ελληνικές και  διεθνείς εταιρείες, οι οποίες κατέχουν ηγετική θέση στο χώρο τους, με σκοπό τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στις εταιρείες αυτές, μέσω καινοτόμων στρατηγικών και ευέλικτων χρηματοδοτικών σχημάτων, στοχεύοντας στην ανάπτυξή τους τόσο στην αγορά της Ελλάδας, αλλά κυρίως στις αγορές του εξωτερικού.

Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε., είναι ελληνική εταιρεία παραγωγής συσκευασμένων τροφίμων, με ιστορία και εμπειρία μεγαλύτερη των 60 ετών. Με σεβασμό στην παράδοση της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας, την προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, την υψηλή ποιότητα και τήρηση των αυστηρότερων προτύπων για την ασφάλεια των τροφίμων, στηρίζει την ανάπτυξή της σε δύο βασικές αρχές, αφενός μεν στην ικανοποίηση των πελατών της, αφετέρου δε στη συνεχή ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών για την παραγωγή των παραδοσιακών ελληνικών και μεσογειακών συνταγών της.

Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εξαγωγών έτοιμων γευμάτων, αποτελώντας τη Νο 1 παραγωγό εταιρεία Ντολμά στον κόσμο. Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, έχοντας ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία.

Στόχος της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της VNK Capital και της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε., είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών της τελευταίας, οι οποίες σήμερα αντιπροσωπεύουν ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των εσόδων της. Για την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας απομένει η έγκρισή της από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.