Ειδήσεις
Home / Retail / Νέο κατάστημα εγκαινιάζει η Lidl στη Λάρισα

Νέο κατάστημα εγκαινιάζει η Lidl στη Λάρισα

Στις 14 Φεβρουαρίου θα εγκαινιάσει η Lidl Ελλάς ένα νέο κατάστημα στη Λάρισα/ Γιάννουλη στο 2ο χλμ Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, φτάνοντας τα τέσσερα καταστήματα στην πόλη της Λάρισας και έχοντας συνολικά 222 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Από την εταιρεία αναφέρεται:

Εδώ και 20 χρόνια στη Lidl Hellas κάνουμε την κάθε μέρα σας να αξίζει! Και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε με κάθε νέο κατάστημα που ανοίγει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο νέο κατάστημα στη Λάρισα σας περιμένει αναβαθμισμένος χώρος πώλησης (μεγαλύτερος από 1.300 τ.μ), εξελιγμένες υπηρεσίες, 157 θέσεις στάθμευσης, αλλά και οι άνθρωποί μας για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η λειτουργικότητα, η άνεση και η εξυπηρέτηση στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κατάστημα – επένδυση για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Στη Lidl δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και βελτιώνουμε κάθε μέρα τις υπηρεσίες μας προς εσάς. Εξελίσσουμε την ποιότητα και την ταχύτητα της εξυπηρέτησής σας, τελειοποιούμε την εικόνα των καταστημάτων και διασφαλίζουμε τη σταθερότητα των τιμών στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς. Μέσα στο 2019 ανοίγουμε 6 νέα καταστήματα και εκσυγχρονίζουμε 7 υπάρχοντα.

Επιλέγουμε προσεκτικά ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα μόνο εκείνα που αξίζουν να μπουν στα καταστήματά μας, αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας. Δημιουργούμε νέα προϊόντα ή βελτιώνουμε υπάρχοντα και προσφέρουμε τοπικά προϊόντα και γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου. Για να βρίσκετε αυτό που θέλετε, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήματα.

Την ημέρα αλλά και όλη την εβδομάδα των εγκαινίων περιμένουν τους καταναλωτές πολλές εκπλήξεις και προσφορές.