Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης για 8η χρονιά στην Έκθεση HO.RE.CA.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης για 8η χρονιά στην Έκθεση HO.RE.CA.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης συμμετείχε για 8η συνεχή χρονιά στη Διεθνή ‘Έκθεση HO.RE.CA., η οποία σχετίζεται με την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, παρουσιάζοντας την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, καθώς και αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα κάθε μπίρας που παράγει.

Από την πρώτη στιγμή, το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης τράβηξε το ενδιαφέρον χάρις στο μοναδικό σχεδιασμό και τη σύγχρονη αισθητική του. Μεταξύ όσων το επισκέφτηκαν, ήταν μεγάλοι χονδρέμποροι ποτών από όλη την Ελλάδα, υπεύθυνοι αγορών από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανεμπορίου και πλήθος ιδιοκτητών καταστημάτων μαζικής εστίασης, μικρής λιανικής και χώρων διασκέδασης.

Οι επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να γευτούν όλες τις μπίρες της εταιρίας, που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, την εξαιρετική γεύση, τα μοναδικά αρώματά τους, αλλά και να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρείας για τα εμπορικά πλάνα της τρέχουσας χρονιάς. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες γεύτηκαν τις εζα Premium Pilsener, εζα Fine Lager, εζα Alcohol Free, Pils Hellas, BLUE island, ODYSSEY White, ODYSSEY Red και ODYSSEY Dark Brune, αναγνωρίζοντας το μοναδικό χαρακτήρα κάθε μπίρας. Ακόμη, οι παραβρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εκλεκτά τοπικά εδέσματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, συνδυασμένα με κάθε είδος μπίρας, καθώς και ψωμί φτιαγμένο από Βύνη της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου παραβρέθηκε στο περίπτερο και ο Keith Langford, παίχτης της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ, ο οποίος αφού απόλαυσε την εζα Alcohol Free φωτογραφήθηκε με επισκέπτες του περιπτέρου, σερβίροντας παράλληλα και μπίρα.

Ακόμη, με αφορμή την έναρξη του Προγράμματος της Διττής Εκπαίδευσης για Ζυθοποιούς – Βυνοποιούς τον επικείμενο Ιούνιο, στο περίπτερο υπήρχε ειδικό info point για την άμεση ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Μέχρι στιγμής, δεκάδες νέοι, εν δυνάμει ζυθοποιοί, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για το πρόγραμμα Διττής Εκπαίδευσης, το οποίο περιλαμβάνει εξειδικευμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για την ειδικότητα του ζυθοποιού – βυνοποιού στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Το πρόγραμμα Διττής Εκπαίδευσης υποστηρίζεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ο Αθανάσιος Συριανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς, στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με πάθος και μεράκι για την μπίρα, καταφέρνουμε καθημερινά να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να θέτουμε ακόμη υψηλότερους για την επόμενη ημέρα. Ένας από αυτούς είναι το καινοτόμο πρόγραμμα διττής εκπαίδευσης το οποίο ξεκινά το φετινό Ιούνιο και ευελπιστούμε να αποτελέσει σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική ζυθοποιία στο σύνολό της. Πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, με ακόρεστη υπομονή και επιμονή, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παράγουμε καλή μπίρα με το σωστό τρόπο, προσφέροντας στους λάτρεις του είδους την μπίρα που τους αξίζει!».