Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Περτούλι Τρικάλων

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Περτούλι Τρικάλων

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στα πλαίσια της Πανελλαδικής της εμβέλειας, πραγματοποίησε διήμερη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Περτούλι Τρικάλων 1-3 Φεβρουαρίου 2019, με αφετηρία το Αρχοντικό Χατζηγάκη γιορτάζοντας παρουσία Μελών και εκπροσώπων της την αρχή του νέου εποικοδομητικού και παραγωγικού έτους της.

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με ξενάγηση στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων και στη συνέχεια,  τα Μέλη, οι οικογένειές τους και οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας επισκέφθηκαν την τοπική μπισκοτοβιομηχανία «Βιολάντα», που αποτελεί Μέλος της Πρωτοβουλίας.

Ο κ. Κώστας Τζιωρτζιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος  της «Βιολάντα», ήταν ο οικοδεσπότης στο γεύμα που ακολούθησε στο παραδοσιακό εστιατόριο «Χάνι»  παρουσία του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κ. Βασίλη Γιαγιάκου, και τοπικών δημοσιογράφων.

Το βράδυ της ίδιας μέρας το δείπνο, που δημιουργήθηκε με προϊόντα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Αρχοντικό Χατζηγάκη, τίμησε με την παρουσία του ο πολυβραβευμένος για το έργο του Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, Θεσσαλοί επιχειρηματίες καθώς και εκπρόσωποι τύπου. Στη συνέχεια, ακολουθήσε η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας κατά την οποία η εταιρεία Λουξ στάθηκε τυχερή κερδίζοντας το φλουρί.

Αξίζει να τονιστεί, ότι το διήμερο αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για ανάπτυξη περαιτέρω δεσμών και συνεργειών μεταξύ των Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και για τον προσδιορισμό νέων στόχων, επιβεβαιώνοντας το κλίμα συνεργασίας της κοινότητας και την αδιάκοπη κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και της υπεραξίας των Ελληνικών προϊόντων της για την Ελληνική Οικονομία.

 

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας , Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ