Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Δωδώνη: Χρυσό Βραβείο στα Effie Awards Hellas 2018

Δωδώνη: Χρυσό Βραβείο στα Effie Awards Hellas 2018

Η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, ΔΩΔΩΝΗ, με στρατηγικό συνεργάτη τον όμιλο ΜcCann Athens/McCann Worldgroup, διακρίθηκε στα φετινά Effie Awards Hellas, κατακτώντας το Gold Effie στην κατηγορία Τρόφιμα/Γαλακτοκομικά.

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισε για τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και τη στοχευμένη επικοινωνία του brand, μέσα από ένα ανατρεπτικό τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον «κύριο Πρόβατο». Το διαφημιστικό δημιουργήθηκε από τη ΜcCann Athens/McCann Worldgroup, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου και εξυπηρετεί τον στρατηγικό στόχο της ΔΩΔΩΝΗ, να ξεχωρίζει στον κλάδο που δραστηριοποιείται για την ποιότητα, την αυθεντικότητα και την πλούσια γεύση των προϊόντων της.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα βραβεία Effie αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Έχουν παγκοσμίως αναγνωριστεί ως τα μοναδικά βραβεία αποτίμησης της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας και στόχο έχουν να αναδείξουν τη στρατηγική σκέψη, τη δημιουργική της έκφραση και τα αποτελέσματα σε σχέση με τους προκαθορισμένους κάθε φορά στόχους.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό όπως τα Effie Awards Hellas, είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ. Το βραβείο αυτό έρχεται να επισφραγίσει όλη την προσπάθεια της ομάδας, σε συνεργασία με τη ΜcCann Athens/McCann Worldgroup, να αποτυπώσει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ σε ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό σποτ, ικανό να προσεγγίσει τον σύγχρονο καταναλωτή με άμεσο και διασκεδαστικό τρόπο».