Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Ανακαίνιση για το κατάστημα της L’ Artigiano στον Άγιο Δημήτριο

Ανακαίνιση για το κατάστημα της L’ Artigiano στον Άγιο Δημήτριο

Την ιταλική του ταυτότητα ενίσχυσε το κατάστημα LArtigiano στον Άγιο Δημήτριο με την  πρόσφατη ανακαίνισή του, αναδεικνύοντας περαιτέρω την ιταλική προσωπικότητα της αλυσίδας στο πλαίσιο της επένδυσης της εταιρείας στην ανανέωση της συνολικής εικόνας του δικτύου της το τελευταίο διάστημα.

Η L’ Artigiano, η αγαπημένη αλυσίδα ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα, προχωρά με σταθερή προσήλωση στην εξ ολοκλήρου αναβάθμιση της εταιρικής της εικόνας και στην απόλυτη υιοθέτηση του αυθεντικού ιταλικού χαρακτήρα επιδιώκοντας τόσο την ανάδειξη της νέας αισθητικής της όσο και των  ποιοτικών αξιών του δημοφιλούς brand που ταυτίζονται με τα ευφάνταστα  signature  πιάτα, τις χειροποίητες διαδικασίες και το καθημερινό ζύμωμα.

Παράλληλα, ανατρέποντας τα δεδομένα η L’ Artigiano επέλεξε το κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο ως το πρώτο σημείο της αλυσίδας που θα λειτουργεί και ως coffee corner προσθέτοντας στις υπηρεσίες του και delivery καφέ. Ειδικότερα, εκπροσωπώντας απόλυτα την ιταλική παράδοση, η εταιρεία με την καινοτόμα αυτή πρόταση συμπεριλαμβάνει και το προϊόν του καφέ, αναπόσπαστου είδους της ιταλικής γαστρονομίας, στον κατάλογό του διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα, τις αξίες και τις αυθεντικές γεύσεις.

Εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες, η L’ Artigiano πιστή στις αξίες της ιταλικής τέχνης στη γαστρονομία, δημιουργεί μοναδικές γεύσεις με προσεκτικά επιλεγμένες φρέσκιες πρώτες ύλες, αξεπέραστη ποιότητα και πρωτότυπες  συνταγές, προσκαλώντας το κοινό της να ζήσει από κοντά στα καταστήματά της μια ολοκληρωμένη εμπειρία μαγειρέματος.