Ειδήσεις
Home / Top Slider / Επιστρέφει στην Β.Σ. Καρούλιας η διανομή του Cutty Sark από 1/1/2019

Επιστρέφει στην Β.Σ. Καρούλιας η διανομή του Cutty Sark από 1/1/2019

Μετά το Southern Comfort επιστρέφει η διανομή και του Cutty Sark στη Β.Σ.Καρούλιας, την εταιρεία η οποία το ανέδειξε διαχρονικά, με επικέντρωση και τεχνογνωσία της ελληνικής αγοράς, σε μια από τις κυρίαρχες μάρκες whisky.

O κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλιας αναφέρει σχετικά, ότι «Μετά την επιστροφή του Southern Comfort στην εταιρεία μας, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνουμε ότι το καράβι του Cutty Sark επιστρέφει στο λιμάνι της Β.Σ. Καρούλιας, μετά την εξαγορά του διεθνώς από την εξαιρετική συνεργάτιδά μας εταιρεία La Martiniquaise. Όπως με πολλή δουλειά και ζήλο το αναδείξαμε και το καθιερώσαμε στην ελληνική αγορά, πάλι με τις προσπάθειες όλων μας και την εμβληματική σημασία που έχει το Cutty Sark για την εταιρεία μας, θα βελτιώσουμε σημαντικά την πορεία του στην αγορά». Το Cutty Sark είναι ένα blended scotch που αποτελεί ένα ποιοτικό διεθνές brand whisky στην παγκόσμια αγορά τα τελευταία 90 χρόνια.

Σημειώνεται ότι η Β.Σ. Καρούλιας αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, διαθέτοντας μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο.  Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που διακινεί  η Β.Σ. Καρούλιας περιλαμβάνονται τα: METAXA, Stolichnaya, Remy Martin, Cointreau, Label 5,  Ocho Tequila , Jagermeister, Glenmoray, Mount Gay Rum, Βlue Beetle Gin, Artesano Rum, Raven Rare, The Botanist Gin, Bruichladdich, Nonino, Sierra κ.ά.  Επίσης το τσίπουρο και το απόσταγμα σταφυλιού Τσιλιλή, το Ούζο 12, το ούζο Πλωμαρίου Πιτσιλαδή και το Ούζο Καζανιστό Στουπάκη, τα λικέρ μαστίχας Ομηρικό,  καθώς και μια σειρά από ελληνικούς οίνους των κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Αβαντίς, Ζαφειράκη, Τρουπή, Μπαραφάκα, Γαβαλά, Xατζηγεωργίου, τους καφέδες Cortese και Dalmayr , τα σιρόπια Fabbri, τα premium mixers Fever Tree, τις μπίρες Estrella, Peroni, Paulaner, Septem κ.ά.